Turcan: Dăncilă să îşi ţină darurile pentru ea, ca simbol a ceea ce nu a făcut în carieră

Raluca Turcan i-a transmis Vioricăi Dăncilă că poate păstra cele trei daruri pe care i le-a oferit lui Klaus Iohannis, ca simbol a ceea ce nu a făcut în cariera sa. Vicepremierul a adăugat că liderul PSD ar trebui să se gândească că a călcat în picioare tricolorul, constituţia şi morala.

822 afișări
Imaginea articolului Turcan: Dăncilă să îşi ţină darurile pentru ea, ca simbol a ceea ce nu a făcut în carieră

Turcan: Dăncilă să îşi ţină darurile pentru ea, ca simbol a ceea ce nu a făcut în carieră

„Viorica Dancilă poate să îşi ţină pentru ea cele trei daruri, ca simbol a ceea ce nu a făcut într-o carieră politică dezastruoasă. Tot ce a spus în această seară este ultimul pumn de praf pe care îl aruncă în ochii oamenilor! Diaspora deja a ieşit la vot, duminică trebuie să o facă şi românii din ţară. Viorica Dancilă îşi poate pune cele trei daruri în vitrina sufrageriei de la Predeal şi să le contemple ca simplă persoană fizică. Să se gândească în sfârşit la cât rău a făcut românilor atunci când a călcat în picioare esenţa acestei naţiuni: Tricolor, Constituţie, Morala”, a scris Raluca Turcan, pe Facebook.

Viorica Dăncilă a venit la dezbaterea din Parlament cu trei daruri pe care ar fi vrut să i le dea lui Klaus Iohannis: tricolorul, Constituţia şi cu o Biblie. Prezidenţiabilul PSD a aşezat cele trei obiecte pe pupitrul unde e trecut numele lui Iohannis, susţinând că speră ca acestea să ajungă la el.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici