Turcescu, după ce deputaţii au reluat votul pe legea spălării banilor: O golănie politică!

Liderul PMP, Eugen Tomac, a declarat, cu privire la reluarea votului pe legea privind combaterea spălarii banilor pentru a trece de Camera Deputaţilor, că PSD confiscă instituţii” şi mutilează procedurile parlamentare. Robert Turcescu a adăugat că ce s-a întamplat este "o golănie politică".

169 afișări
Imaginea articolului Turcescu, după ce deputaţii au reluat votul pe legea spălării banilor: O golănie politică!

Turcescu, după ce deputaţii au reluat votul pe legea spălării banilor: O golănie politică!

"Pentru PSD nu există reguli nici în politică, nici în instituţii. Votul de astăzi şi modul în care s-a procedat arată că distanţa între penali şi tot ceea ce înseamnă normă într-o instituţie este foarte mică sau aprope nu există pentru PSD. Este o sfidare la adresa întregii societăţi. Este un mod diabolic modul în care oamenii aştia pot confisca instiuţii şi mutila procedure parlamentare doar pentru a-şi atinge obiectivele. (…) Eu am solicitat să intervin, pe procedură, pe acest vot, nu mi s-a dat voie nici să intevin", a declarat deputatul PMP, Eugen Tomac, la Parlament.

Colegul său de partid, deputatul PMP Robert Turcescu a adăugat că ce s-a întâmplat astăzi în Parlament este o formă de "golănie politică".

"Este o formă teribilă de golănie politică. De astăzi regulile în Parlamentul României au fost modificate pentru nişte golani politici. PSD instaurează de astăzi principiul potrivit căruia votăm până cum iese cum vrem noi. Asta fac în momentul de faţă nişte golani politici", a spus Turcescu.

Camera Deputaţilor a decis reluarea votului pe legea privind combaterea spălării banilor, la propunerea grupului PSD.

Grupul deputaţilor social-democraţi a propus reluarea votului, pe motiv că în sală erau parlamentari care nu şi-au exprimat votul, deşi erau prezenţi. După reluarea votului, legea a trecut cu majoritate de voturi.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a explicat miercuri, după votul din Camera Deputaţilor, privind legea de combatere a spălării banilor, că a cerut o evaluare serioasă secretarului general fiind plângeri cu privire la funcţionarea sistemului de votare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici