UDMR a anunţat dacă participă la întâlnirea de mâine cu Cioloş pentru formarea noului guvern

Kelemen Hunor anunţă că UDRM participă, miercuri, la întâlnirea organizată de Dacian Cioloş, care au fost invitaţi şi reprezentanţii PNL şi minorităţile naţionale, pentru conturarea unui nou guvern.

878 afișări
Imaginea articolului UDMR a anunţat dacă participă la întâlnirea de mâine cu Cioloş pentru formarea noului guvern

UDMR a anunţat dacă participă la întâlnirea de mâine cu Cioloş pentru formarea noului guvern

Kelemen Hunor spune că UDMR va participa la întâlnirea la care Dacian Cioloş a invitat PNL, UDMR şi grupul minorităţilor naţionale.

„Vom asculta cu atenţie propunerea preşedintelui USR: programul de guvernare, strategia propusă pentru atingerea obiectivelor asumate în programul de guvernare, dar şi componenţa noului cabinet, după care vom decide despre sprijinirea noului guvern.Refacerea coaliţiei este posibilă numai dacă toţi care au fost prezenţi la negocierile din decembrie anul trecut vor face parte din aceasta, adică: PNL, UDMR şi grupul minorităţilor naţionale”, spune preşedintele UDMR.

Kelemen precizează că următorul premier trebuie să gestioneze în mod prioritar patru domenii: „trebuie să învingă valul patru al pandemiei, trebuie să rezolve problema preţurilor galopante la energie, trebuie să pregătească bugetul pe anul 2022 şi proiectele asumate din PNRR”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici