UDMR, atac la Băsescu, după ce a numit soluţia imorală la guvenare formată din Ponta-Tăriceanu-Kelemen: Petrov, informatorul securist. Şi-a trădat propriul partid

UDMR susţine că Traian Băsescu, pe care îl numeşte „Petrov, informatorul securist”, şi-a trădat propriul partid, a răsturnat guvernul Ungureanu, iar cu un asemenea trecut nu poţi fi decât „ruşinat, înroşit şi tăcut”.

4222 afișări
Imaginea articolului UDMR, atac la Băsescu, după ce a numit soluţia imorală la guvenare formată din Ponta-Tăriceanu-Kelemen: Petrov, informatorul securist. Şi-a trădat propriul partid

UDMR, reacţie după ce Băsescu a numit soluţia imorală la guvenare formată din Ponta-Tăriceanu-Kelemen: Petrov, informatorul securist. Şi-a trădat propriul partid

Potrivit unei postări pe Facebook a purtătorului de cuvânt a UDMR, Hegedus Csilla, Traian Băsescu este un trădător care a înşelat milioane de oameni.

„Petrov, informatorul securist. Şi-a trădat propriul partid, a răsturnat guvernul Ungureanu, căci nimeni nu se poate îndoi că totul a fost făcut cu acordul şi încurajarea lui. Asta i-a fost dictat de cei care l-au şantajat cu trecutul său de securist. Cu acest trecut, nu poţi fi decât ruşinat, înroşit şi tăcut. Dar Petrov nu ştie de ruşine. Iar noi nu-l credem pentru că nu credem securiştii. El e trădătorul, a înşelat milioane de oameni”, se arată în postare.

Reacţia UDMR vine după ce Traian Băsescu l-a făcut pe Kelemen Hunor trădător. Fostul şef al statului a declarat într-o emisiune la Digi24 că Ludovic Orban n-are cum să strângă majoritatea în Parlament.

„Decât dacă merge pe ceea ce eu am numit, la un lucru făcut de mine, soluţia imorală, când am luat partidul lui Voiculescu. Ei, echivalentul e să-l iei pe Ponta acum la guvernare şi pe Tăriceanu şi pe Kelemen Hunor. Ăştia-s trei politicieni care şi-au vândut toţi partenerii, cu niciunul nu au mers până la capăt şi i-au trădat de fiecare dată”, a mai spus fostul preşedinte al României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici