UDMR, despre anunţul lui Dan Barna: ”Asemenea anunţuri nu ajută la formarea unei coaliţii.” Liderul USR l-a propus pe Cătălin Drulă pentru şefia Camerei Deputaţilor

  • Liderul senatorilor UDMR, Cseke Attila, a vorbit despre anunţul făcut de Dan Barna,, care l-a propus pe Cătălin Drulă oentru şefia Camerei Deputaţilor.
  • Attila: ”Asemenea anunţuri pe care le-a făcut preşedintele USR nu ajută în formarea cât mai rapidă a unei coaliţii”
699 afișări
Imaginea articolului UDMR, despre anunţul lui Dan Barna: ”Asemenea anunţuri nu ajută la formarea unei coaliţii.”  Liderul USR l-a propus pe Cătălin Drulă pentru şefia Camerei Deputaţilor

Liderul senatorilor UDMR, Cseke Attila, a vorbit despre anunţul făcut de Dan Barna,, care l-a propus pe Cătălin Drulă oentru şefia Camerei Deputaţilor. 

Cseke Attila a reiterat ideea că UDMR îşi doreşte un guvern de centru-dreapta, insă „asemenea anunţuri pe care le-a făcut preşedintele USR nu ajută în formarea cât mai rapidă a unei coaliţii,” a spus acesta la Digi 24.

Cseke a spus că soluţiile se discută între viitorii parteneri, nu în conferinţe de presă: „Totuşi, vorbim de preşedinţii acestor formaţiuni. Dacă ai o soluţie, ceri o întâlnire şi propui. Dacă aşa începem colaborarea, dacă fiecare va avea o soluţie în presă, nu mergem spre consolidarea încrederii”.

Întrebat şi dacă varianta propusă marţi de Dan Barna a mai fost discutată, Cseke Attila a afirmat că partidul UDMR nu a fost consultat în această privinţă.

„Modalitatea asta de a face politică trebuie scoasă din ecuaţie,” a spus senatorul, răspunzând unei alte întrebări.

Cseke Attila a refuzat să comenteze ideea lui Dan Barna, spunând că aceasta trebuie analizată în interiorul viitoarei coaliţii.

Liderul USR, Dan Barna, l-a propus pe Cătălin Drulă pentru şefia Camerei Deputaţilor şi a mai propus ca liderii celor trei partide din viitoarea coaliţie să intre împreună în guvern ca vicepremieri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici