UDMR nu a luat o decizie pentru votul la suspendare, parlamentarii săi votează potrivit conştiinţei

UDMR nu a luat o decizie privind votul la suspendarea preşedintelui Traian Băsescu, urmând ca parlamentarii săi să voteze potrivit conştiinţei, a anunţat deputatul Marton Arpad.

95 afișări
Imaginea articolului UDMR nu a luat o decizie pentru votul la suspendare, parlamentarii săi votează potrivit conştiinţei

Marton Arpad (Imagine: Stefan Micsik/Mediafax Foto)

Marton Arpad a anunţat, vineri, în plen, că grupurile parlamentare ale UDMR nu au luat o decizie în privinţa modului în care vor vota asupra cererii de suspendare din funcţie a preşedintelui Traian Băsescu.

Marton a precizat că, prin urmare, parlamentarii UDMR vor vota potrivit conştiinţei.

"Activitatea Preşedintelui României este cunoscută. Această expunere a propunerii de suspendare nu are elemente noi, iar decizia Curţii Constituţionale este interpretabilă. Ca atare, grupurile parlamentare reunite ale UDMR nu au luat o hotărâre în legătură cu susţinerea sau nesusţinerea solicitării de suspendare, lăsând ca fiecare membru să voteze conform propriei conştiinţe", a spus deputatul Uniunii, în plenul reunit al Parlamentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici