UDMR va avea candidat propriu la alegerile prezidenţiale

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anunţat că Uniunea va avea candidat propriu la alegerile prezindenţiale, acesta urmând să fie stabilit într-o şedinţă a Consiliului Reprezentanţilor Unionali (CRU) programată în 28 august, transmite corespondentul MEDIAFAX.

459 afișări
Imaginea articolului UDMR va avea candidat propriu la alegerile prezidenţiale

UDMR va avea candidat propriu la alegerile prezidenţiale

Kelemen Hunor a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că pentru el, personal, o candidatură la Preşedinţie nu mai este o ambiţie personală sau o provocare politică, în condiţiile în care a fost desemant de două ori până acum candidat al Uniunii la precedentele alegeri.

„Vom avea candidat 100% la alegerile prezindeţiale. Am discutat această chestiune cu colegii după europarlamentare, iar pe 28 august avem progranată o şedinţă a CRU unde vom lua o decizie. Până atunci toată trebuie să se gândească cine ar fi candidatul bun, ideal. Vom discuta şi vom lua o decizie în funcţie de părerea colegilor. Eu nu prea mă agit, am făcut de două ori campania prezidenţială, dacă trebuie o fac şi pe a treia, nu asta e problema, dar pentru mine nu mai este o ambiţie personală sau o provocare politică. Ştiu cum se face, problema este ce vor colegii, ce soluţie cred că va fi mai bună în acest an”, a spus Kelemen.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici