UDMR va încerca să îl convingă pe Băsescu despre importanţa protejării celor cu pensii mici

Preşedintele UDMR, vicepremierul Marko Bela, a decalarat, luni, că la întâlnirea programată cu preşedintele Traian Băsescu, la Parlament, înainte de trimiterea scrisorii către FMI, grupul reprezentanţilor Uniunii va insista pe importanţa protejării celor care au pensii mici.

16 afișări
Imaginea articolului UDMR va încerca să îl convingă pe Băsescu despre importanţa protejării celor cu pensii mici

Marko: UDMR va încerca să îl convingă pe Băsescu despre importanţa protejării celor cu pensii mici (Imagine: Mihai Barbu/Mediafax Foto)

"Cel mai important este că noi vrem să îi protejăm pe cei cu pensiile mici. Acesta este punctul cel mai sensibil pe care vrem să îl abordăm, vrem să discutăm acest lucru cu preşedintele", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Marko Bela.

El a precizat că întâlnirea cu preşedintele Traian Băsescu este programată la ora 14.00, la Parlament, iar la aceasta vor lua parte toţi parlamentarii aleşi ai Uniunii.

"Intâlnirea este programată cu toţi senatorii şi deputaţii UDMR, de la ora 14.00, la Parlament. Preşedintele se va întâlni nu cu o delegaţie, ci cu toţi reprezentanţii UDMR în Parlament", a afirmat Marko.

Preşedintele Traian Băsescu şi reprezentanţii partidelor care susţin Guvernul au convenit ca şeful statului să se întâlnească, marţi, cu grupurile parlamentare PDL, UDMR, independenţi şi minorităţi pentru a discuta despre scrisoarea de intenţie convenită cu FMI.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici