Udrea: Am vândut şi ultima casă, aveam nevoie de bani, am investit în agricultură şi turism

Candidatul PMP la Preşedinţie, Elena Udrea, a declarat, miercuri, la Gândul Live, că şi-a vândut şi ultima casă pentru că avea nevoie de bani, arătând că a vândut "cam tot" din dorinţa de a investi în agricultură şi turism.

591 afișări
Imaginea articolului Udrea: Am vândut şi ultima casă, aveam nevoie de bani, am investit în agricultură şi turism

Elena Udrea (Imagine: Stefan Sandu/Mediafax Foto)

"Am vândut şi ultima casă pe care o mai aveam, am vândut-o alaltăieri, că aveam nevoie de bani, deci în momentul asta nu mai am nicio casă. Adică nu mai am nicio casă, nu am 7 case. Ca să vedeţi că lucrurile sunt judecate după mituri, din 14 candidaţi eu sunt pe locul 10 ca avere, alţii au 6 case, 7 case", a afirmat Udrea la Gândul Live.

Ea a spus că a avut bani din partajul în urma divorţului şi din vânzarea de imobile şi i-a investit în agricultură şi turism, confirmând că a avut 1.383.190 euro, a investit 1.170.000 euro şi i-au rămas aproximativ 200.000 euro.

"Sumele le pot justifica pe toate, sunt fie bani din partaj, fie sume din vânzări de imobile, deci, am vândut, aşa cum am spus la începutul anului cam tot din dorinţa de a investi banii în agricultură, în turism, om vedea dacă merge, dacă nu merge", a adăugat Udrea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici