Udrea: Colegii din PDL mă cunosc mai bine decât presa, mi se pare normal să-şi arate aprecierea

Preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, susţine, într-o postare pe blog, că i se pare normal ca, în discursurile lor, colegii din PDL să-şi arate aprecierea şi susţinerea faţă de ea, în condiţiile în care aceştia o cunosc mult mai bine decât o cunoaşte în realitate presa.

23 afișări
Imaginea articolului Udrea: Colegii din PDL mă cunosc mai bine decât presa, mi se pare normal să-şi arate aprecierea

Udrea: Colegii din PDL mă cunosc mai bine decât presa, mi se pare normal să-şi arate aprecierea (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Afirmaţia vine în contextul în care presa a remarcat că liderii PDL prezenţi, duminică, la reuniunea Consiliului de Coordonare al PDL Bucureşti, unde Udrea a fost aleasă preşedinte al organizaţiei, au ţinut discursuri în care au lăudat-o, democrat-liberalii vorbind despre "soarele de la Bucureşti al PDL" şi despre faptul că ministrul Dezvoltării este "un veritabil Kill Bill al politicii româneşti", "motorul unei generaţii".

Udrea afirmă, luni, pe blog, că o parte a presei s-ar fi aşteptat ca alegerile de la PDL Bucureşti să fie momentul confirmării unui conflict existent în interiorul partidului, sau, poate, al apariţiei unui scandal. "Niciuna dintre cele două teze nu a fost confirmată", scrie ministrul.

"Pentru că lucrurile au ieşit bine, presa şi-a concentrat discursul pe două direcţii: laudele care mi s-ar fi adus din partea colegilor şi candidatura mea la Primăria Bucureştiului. Cei care au participat la Consiliul de Coordonare au făcut-o pentru că ei cred în proiectul politic pe care l-am propus pentru Bucureşti. Pentru că ei cred că uniţi putem izbândi şi că, după un asemenea moment, echipa PDL devine mai puternică. Toţi mă cunosc mult mai bine decât mă cunoaşte în realitate presa. Mi se pare, deci, normal ca, în discursurile lor, colegii să-şi arate aprecierea şi susţinerea", scrie Udrea.

Ea precizează că nu a luat încă o decizie în ceea ce priveşte posibila sa candidatură la Primăria Capitalei.

"Rolul meu este de a reporni filiala şi de a recâştiga încrederea bucureştenilor. Scopul meu este să conduc organizaţia astfel încât să câştigăm alegerile. Nu scrie nicăieri că Preşedintele PDL Bucureşti trebuie să şi candideze la Primărie. În opinia mea, candidatul PDL la Primăria Municipiului Bucureşti trebuie să fie cel care are cele mai mari şanse de a câştiga. De preferat, membru al PDL Bucureşti. De altfel, eu cred că acest partid are cel puţin 7 alte nume, în afară de mine, care ar putea fi candidaţii noştri la Primărie. Mă refer aici la: Liviu Negoiţă, Vasile Blaga, Sulfina Barbu, Silviu Prigoană, Teodor Baconschi, Anca Boagiu sau Cristian Preda. Toţi, din punctul meu de vedere, sunt candidaţi cu şanse şi ar fi primari mult mai buni decât Sorin Oprescu", scrie Udrea.

Ea aminteşte că încă de la numirea ei în funcţia de Preşedinte interimar al PDL Bucureşti, a afirmat că propune o competiţie internă între toţi cei care doresc să candideze la Primăria Capitalei. "Competiţie care să înceapă încă de pe acum. Evaluarea finală prin care se decide candidatul la Primărie ar trebui să fie făcută cu minimum 3 luni înainte de alegeri", scrie Udrea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici