Video Udrea: Dacă cineva află de o firmă de construcţii care mi-ar aparţine, să semnaleze la DNA

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a declarat, joi, că nu are nicio legătură directă sau indirectă cu vreo firmă de construcţii, iar dacă cineva ar afla contrariul, să semnaleze DNA.

426 afișări

"Nu am nicio legătură cu firme de construcţii, nici direct, nici indirect şi nici prin interpuşi. Vă rog ca dacă cineva vă spune că o companie aparţine Elenei Udrea să semnalaţi DNA", s-a adresat joi ministrul Dezvoltării reprezentanţilor companiilor de construcţii prezenţi la seminarul Mediafax Talks about Construction Time Again.

Ea a menţionat că există cazuri în care s-a speculat că anumite companii de construcţii au fost împiedicate să participe la licitaţie, în favoarea unor firme care i-ar aparţine.

Senatorul PSD Olguţa Vasilescu a sugerat, miercuri seară, într-o emisiune la Realitatea TV, că ar exista o legătură între arestarea primarului Craiovei, Antonie Solomon (PDL), şi faptul că "firmele Elenei Udrea" care lucrau în Craiova ar fi fost "scoase de pe piaţă".

"De două săptămâni circula un zvon în Craiova că Antonie Solomon va da cu subsemnatul la DNA. Nu se ştia că va fi şi arestat chiar cu cătuşe, pentru că de câteva săptămâni au fost scoase de pe piaţă firmele doamnei Udrea care lucrau în Craiova. Firmele doamnei Udrea au lucrat în Craiova mult timp. Acum au intrat alte firme pe piaţă", a afirmat Olguţa Vasilescu.

Udrea a intervenit în emsiune, respingând acuzaţiile lui Vasilescu şi avertizând că s-ar putea adresa instanţei.

Primarul Craiovei, Antonie Solomon, lider al PDL Craiova, a fost arestat preventiv, miercuri după-amiază, pentru 29 de zile, după aproape cinci ore de audieri, în baza unui mandat emis pe numele său de magistraţii Tribunalului Argeş, edilul fiind acuzat de luare de mită în formă continuată, fals intelectual şi uz de fals.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici