Udrea, despre denunţătoarea ei: Topoliceanu, singurul om pe care l-am susţinut într-o funcţie publică

Fostul ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, le-a declarat judecătorilor, plângând, că Ana Maria Topoliceanu, unul dintre denunţătorii din dosarul Gala Bute, a fost singurul om pe care l-a susţinut într-o funcţie publică.

14482 afișări
Imaginea articolului Udrea, despre denunţătoarea ei: Topoliceanu, singurul om pe care l-am susţinut într-o funcţie publică

Udrea, despre denunţătoarea ei: Topoliceanu, singurul om pe care l-am susţinut într-o funcţie publică (Imagine Mihai Dascalescu / Mediafax Foto)

"Pe Ana Maria Topoliceanu o cunosc de 17 ani. Nu am primit bani de la ea. A fost singurul om pe care l-am susţinut într-o funcţie publică. Am cunoscut-o, fiind ambele avocate, am fost extrem de apropiate până în vara anului 2012, însă relaţia s-a răcit de atunci", a declarat Elena Udrea judecătorilor de la instanţa supremă, fiind audiată în dosarul Gala Bute.

"Când am fost numită ministru, Ana Maria Topoliceanu m-a rugat să o susţin pentru a ocupa o funcţie publică. Pe de o parte, în virtutea relaţiei pe care o aveam, pentru că şi ea muncise în campania mea din anul 2008 şi pentru că îşi dorea foarte mult să intre în politică, punându-se chiar problema să candideze în 2012. Nu s-a mai întâmplat. Tot ce am putut să fac a fost să o iau consilier. Deşi, poate că partidul nu ar fi refuzat să o susţin pentru altă funcţie. A lucrat alături de mine şi în 2008, iar când am devenit ministru, am avut o discuţie destul de dură, în care mi-a reproşat că puteam să fac mai mult pentru ea şi nu am făcut. După acea discuţie am numit-o director al Companiei Naţionale de Investiţii. Consider că a fost un director bun", a mai spus Elena Udrea.

Fostul ministru Elena Udrea, a fost trimisă în judecată de procurorii anticorupţie, în aprilie 2015, în dosarul "Gala Bute", fiind acuzată de mai multe infracţiuni de corupţie comise în perioada 2010 - 2012, privind administrarea fondurilor publice de către Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici