Udrea despre misoginism: Chiar acum trei bărbaţi se luptă cu mine, apără Bucureştiul de Elena Udrea

Liderul PDL Bucureşti, Elena Udrea, a declarat, joi, la Piteşti, răspunzând unei întrebări privind misoginismul unor oameni politici, că îl ignoră şi că "chiar acum are o campanie bărbătească" în Capitală, unde trei bărbaţi se luptă cu ea, "apără Bucureştiul de Elena Udrea".

170 afișări
Imaginea articolului Udrea despre misoginism: Chiar acum trei bărbaţi se luptă cu mine, apără Bucureştiul de Elena Udrea

Udrea despre misoginism: Chiar acum trei bărbaţi se luptă cu mine, apără Bucureştiul de Elena Udrea (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Întrebată ce părere are despre faptul că unii oameni politici sunt misogini, Elena Udrea a răspuns: "Bun, cred că acest lucru este uşor de văzut în foarte multe momente, chiar acum am o campanie foarte bărbătească la Bucureşti, împotriva mea trei bărbaţi se luptă cu mine acolo, apără Bucureştiul de Elena Udrea, dar, după cum vedeţi, de şase-şapte ani mă descurc, chiar şi în situaţia asta".

Elena Udrea a spus că de multe ori a simţit misoginismul, dar a adăugat că crede că "mai întotdeauna" ignoră.

"Până la urmă, am ştiut de la început sau am aproximat în ce fel de lume accept să intru atunci când am ales politica şi sper că reuşesc să mă descurc până la capăt" a afirmat Elena Udrea.

Întrebată dacă au fost prejudecăţi ale bărbaţilor care i-au marcat cariera politică, Udrea a spus că nu şi că, dimpotrivă, crede că a fost norocoasă fiindcă a avut o echipă în Partidul Democrat Liberal care a susţinut promovarea femeilor.

Întrebată unde se vede peste cinci ani, liderul PDL Bucureşti a răspuns: "Ohoho, pe la dumneavoastră pe aici. Sigur în politică, e greu de spus, vedeţi, în politică de la o zi la alta se întâmplă lucruri pe care e greu să le prevezi".

Elena Udrea a participat, joi, la Piteşti, alături de premierul Emil Boc, Gheorghe Ialomitianu şi Traian Igas, şi de mai mulţi parlamentari ai PDL Argeş, la o întâlnire cu oamenii de afaceri din judeţ, manifestare organizată la iniţiativa organizaţiei judeţene a PDL şi Asociaţiei Oamenilor de Afaceri (AOA) Argeş, care a avut ca scop declarat analiza situaţiei economice actuale, dar şi preluarea unor propuneri formulate de reprezentanţii mediului de afaceri.

Liderii filialelor de Bucureşti ale PNL şi PC, Andrei Chiliman şi Cristian Popescu Piedone, au lansat, în 13 martie, campania "Apără Bucureştiul! Semnează pentru referendum", pentru strângerea de semnături privind organizarea unui referendum local referitor la Legea Capitalei.

Preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, declara, în 5 aprilie, după o dezbatere privind Legea Capitalei, că această propunere legislativă ar putea intra în vigoare începând cu alegerile din 2012, negând că prin aceasta vor fi desfiinţate sectoarele.

Primarul general Sorin Oprescu s-a întâlnit, marţi, cu primarii sectoarelor 1 şi 4, Andrei Chiliman şi Cristian Popescu Piedone pe tema referendumului, respectiv a întrebărilor care vor fi puse.

Sorin Oprescu a subliniat că este exclus ca la referendum să fie o singură întrebare, deoarece se încearcă lămurirea a două-trei chestiuni şi sunt necesare mai multe întrebări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici