Udrea: E o simplă speculaţie varianta vehiculată privind revenirea lui Băsescu la şefia PDL din 2014

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, miercuri, la Târgovişte, că România are un preşedinte în funcţie până în 2014, varianta vehiculată privind revenirea lui Traian Băsescu la şefia PDL din 2014 fiind "o simplă speculaţie" apărută în contextul "încercărilor repetate ale USL de a-i scurta mandatul".

242 afișări
Imaginea articolului Udrea: E o simplă speculaţie varianta vehiculată privind revenirea lui Băsescu la şefia PDL din 2014

Elena Udrea (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

"Este o speculaţie pornită de la o afirmaţie pe care am făcut-o şi nu se bazează pe niciun fel de discuţie din acest moment, pe niciun fel de calcul, de proiect. Pur şi simplu am spus că sunt colegi de la baza partidului care au avut şi această variantă în minte, că în 2014, când îşi termină preşedintele mandatul, să se întoarcă la partid. De aici până la ce a ieşit este cale lungă. Este o simplă speculaţie şi nu cred că face bine nimănui, dacă va continua. (...) Încercările repetate ale USL-ului de a-i scurta mandatul...", a declarat Elena Udrea, la Târgovişte.

Liderii democrat-liberali Vasile Blaga, Elena Udrea, Roberta Anastase, Gheorghe Flutur, Raluca Turcan au fost prezenţi, miercuri, la Târgovişte, la şedinţa de analiză a PDL Dâmboviţa, după alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012.

Preşedintele Băsescu a fost întrebat, în conferinţa de presă de la Cotroceni, despre faptul că în PDL s-ar vorbi despre o posibilă revenire a sa în fruntea partidului după încheierea mandatului, el replicând amuzat: "Când nu găsesc o soluţie se gândesc tot la bătrânul Băsescu? Hai să fim serioşi!".

"Oameni buni, când nu găsesc o soluţie se gândesc tot la bătrânul Băsescu? Hai să fim serioşi!", a spus Băsescu râzând.

El a adăugat că există în PDL o generaţie nouă de politicieni, iar aceştia trebuie lăsaţi să se manifeste într-o Convenţie.

"Au generaţia nouă de politicieni, trebuie lăsaţi să se manifeste într-o Convenţie", a menţionat Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici