Udrea: Eu nu am văzut vreun preşedinte mai democrat decât Traian Băsescu

Ministrul Dezvoltării, Elena Udrea, a declarat, duminică seară, într-o emisiune la Realitatea TV, că ea nu a văzut "vreun preşedinte mai democrat decât Traian Băsescu", invocând ca argumente libertatea presei şi libertatea de exprimare.

30 afișări
Imaginea articolului Udrea: Eu nu am văzut vreun preşedinte mai democrat decât Traian Băsescu

Udrea: Eu nu am văzut vreun preşedinte mai democrat decât Traian Băsescu (Imagine: Ciprian Sterian/MEdiafax Foto)

"Eu nu am văzut vreun preşedinte mai democrat decât Traian Băsescu, atâta libertate a presei şi atâta libertate de exprimare", a afirmat Elena Udrea la Realitatea TV.

În ceea ce îl priveşte pe premierul Emil Boc, ea a spus că acesta este "curajos".

"E un prim-ministru curajos, un prim-ministru care a guvernat asumat", a spus Udrea, adăugând că este greu să fii premier când nu mai sunt bani la buget, nu mai ai cu ce să plăteşti pensii şi salarii şi nu ai bani nici de investiţii. Ea a mai spus că este uşor să fie prim-ministru atunci când nu mai ai ce să faci cu banii, aşa cum era în timpul mandatului lui Călin Popescu Tăriceanu.

Elena Udrea a vorbit şi despre alegerile din PDL.

"M-aş bucura ca la alegerile din PDL să existe competiţie. Să vină fiecare cu un program care să reformeze PDL, pentru că e nevoie de reformă în partid. Important ar fi ca cei care vor candida să vină cu o reformă la PDL", a spus ea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici