Udrea infirmă vehement şi categoric zvonuri privind o eventuală intenţie de a părăsi PDL

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a negat, luni, "vehement şi categoric", zvonurile potrivit cărora ea ar avea intenţia de a pleca din PDL împreună cu alţi membri ai partidului.

25 afișări
Imaginea articolului Udrea infirmă vehement şi categoric zvonuri privind o eventuală intenţie de a părăsi PDL

Udrea infirmă vehement şi categoric zvonuri privind o eventuală intenţie de a părăsi PDL (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Elena Udrea a fost întrebată, înainte de şedinţa BPN al PDL, despre faptul că există zvonuri conform cărora membri ai PDL în frunte cu ea ar pleca din partid.

"Eu am negat vehement şi categoric astăzi. Nu există această discuţie, nu a existat niciodată. Dacă ar fi fost vorba de alţii, poate mi-ar fi trecut prin cap că este vreo brumă de adevăr, câtă vreme este vorba şi de mine vă pot spune că nu există nici măcar o idee legată de vreo posibilă plecare a cuiva din PDL", a precizat Elena Udrea.

Elena Udrea împreună cu alţi membri ai PDL au cerut şi au votat la ultimul Colegiu Director al PDL căderea întregului guvern, dar după şedinţă a apreciat că respectă decizia majorităţii, care stabilise ca din guvernul Boc să fie remaniaţi şase miniştri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici