Udrea: Între Guvern şi preşedinte nu pot fi probleme mari de comunicare

Ministrul Dezvoltării, Elena Udrea, a declarat, luni, că între Guvern şi preşedintele Traian Băsescu nu pot fi probleme mari de comunicare şi din acest motiv acestea pot fi rezolvate uşor.

17 afișări
Imaginea articolului Udrea: Între Guvern şi preşedinte nu pot fi probleme mari de comunicare

Udrea: Între Guvern şi preşedinte nu pot fi probleme mari de comunicare (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Întrebată în legătură cu afirmaţiile şefului statului privind existenţa unei probleme de comunicare între Preşedinţie şi Guvern, Udrea a precizat că acest subiect nu a fost discutat în şedinţa BPN al partidului de luni, dar că acolo unde există probleme trebuie îmbunătăţită comunicarea.

"Nu s-a discutat în partid acest subiect. Sigur, acolo unde sunt probleme, cred că este uşor să le rezolvăm, pentru că nu pot fi probleme mari între Guvernul acesta şi preşedintele Traian Băsescu. Dacă sunt probleme de comunicare, în mod cert că trebuie să îmbunătăţim lucrurile, să luăm nişte măsuri care să facă o comunicare mai bună şi o comunicare mai eficientă în activitatea Guvernului", a spus Udrea.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi seară, la TVR, că există o dificultate în relaţia sa cu Guvernul plecând de la faptul că nu poate accepta ideea că se spune că trebuie reduse cheltuielile cu salariile şi cu personalul şi, de fapt, aceste cheltuieli cresc.

"Au crescut cheltuielile. Sigur, e un soi de autonomie prost înţeleasă în administraţia locală. Ei cred că-şi pot permite orice din punct de vedere al salarizării, după care să ceară bani la bugetul de stat pentru investiţii. Nu se mai poate întâmpla aşa ceva. Este foarte adevărat, repet, foarte adevărat, că şi Guvernul una a spus şi alta a făcut. Şi în aparatul central au crescut cheltuielile cu salariile, ceea ce motivează, dacă vreţi, o oarecare, să spunem dificultate a relaţiei mele cu Guvernul în ansamblul lui", a spus Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici