Udrea: La nivelul de corupţie din Bucureşti, Macovei ar putea fi un candidat de succes la Primărie

Preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, a declarat, într-un interviu pentru "România Liberă", că Monica Macovei ar putea fi "un candidat de succes" la Primăria Capitalei, având în vedere "nivelul de corupţie din Bucureşti", însă a menţionat că nu ştie dacă aceasta îşi doreşte să intre în competiţie.

333 afișări
Imaginea articolului Udrea: La nivelul de corupţie din Bucureşti, Macovei ar putea fi un candidat de succes la Primărie

Udrea: La nivelul de corupţie din Bucureşti, Macovei ar putea fi un candidat de succes la Primărie (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Întrebată de reporterul de la România Liberă cine va fi pe lista sondajelor din care PDL va alege viitorul candidat la Primăria Capitalei, Udrea a răspuns: "Şi colegii trebuie să-şi afirme dorinţa de a candida, fiindcă am văzut că dacă cineva nu are dorinţa de a candida nu iese nimic. Pe această listă pot intra Silviu Prigoană, Cristian Preda, Toader Paleologu, Sulfina Barbu, Liviu Negoiţă şi, deşi n-am vorbit cu ea, cred că, la nivelul de corupţie din Bucureşti, Monica Macovei ar avea un bun profil şi cred că ar putea fi un candidat de succes. Nu ştiu însă dacă îşi doreşte".

Elena Udrea a declarat, la emisiunea "După 20 de ani", difuzată duminică de ProTV, că nu va candida la Primăria Capitalei, menţionând că PDL va găsi un candidat potrivit. În acest context, ea i-a enumerat pe Silviu Prigoană, Liviu Negoiţă şi Sulfina Barbu ca exemple de posibili candidaţi PDL la Primăria generală.

Ea a menţionat că nu este exclus ca PDL să suţină un candidat care în prezent nu este în formaţiune, adică un reprezentant al societăţii civile sau un om de afaceri.

Udrea a subliniat că spune clar că nu va candida la Primăria Capitalei pentru a contracara "campania furibundă" a PNL împotriva ei şi a Legii Capitalei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici