Udrea: Mă aştept ca preşedintele Băsescu să vină sămbătă la Convenţia PDL

Deptuatul PDL Elena Udrea a declarat, joi seară, că se aşteaptă ca preşedintele Traian Băsescu să vină, sâmbătă, la convenţia PDL la care se va alege noul preşedinte al partidului.

185 afișări
Imaginea articolului Udrea: Mă aştept ca preşedintele Băsescu să vină sămbătă la Convenţia PDL

Udrea: Mă aştept ca preşedintele Băsescu să vină sămbătă la Convenţia PDL

Întrebată dacă se aşteaptă ca preşedintele Traian Băsescu să vină sâmbătă la convenţia PDL, Elena Udrea a declarat: "Da. Credem că va veni. Şi cu toţii, toţi cei care participă, tot partidul îl aşteaptă pe Traian Băsescu la convenţie în calitate de invitat".

Elena Udrea a făcut aceste precizări la întrebările ziariştilor după ce a prezentat în faţa democrat-liberalilor din organizaţia Bucureşti moţiunea acesteia pentru şefia PDL "Noul PDL. O nouă Românie".

Pentru şefia PDL candidează Elena Udrea, Vasiel Blaga şi Monica Macovei.

Conducerea PDL în care va fi aleş noul preşedinte al partidului va avea loc sâmbătă la Romexpo, preşedintele Traian Băsescu fiind invitat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici