Udrea: Mulţumesc lui Oprescu că a anulat contractul cu Dalli

Secretarul executiv al PDL Elena Udrea îi mulţumeşte primarului Capitalei Sorin Oprescu pentru rezilierea contractului cu firma Dalli şi îl roagă să procedeze la fel şi în cazul contractelor firmelor Euroconstruct, dacă ele există şi dacă "îl lasă PSD".

77 afișări
Imaginea articolului Udrea: Mulţumesc lui Oprescu că a anulat contractul cu Dalli

Udrea: Mulţumesc lui Oprescu că a anulat contractul cu Dalli (Imagine: Mediafax Foto)

„Nu pot decât să îi mulţumesc domnului Oprescu! De patru ani de când sunt în politică, sunt atacată permanent din cauza contractului firmei Dalli cu Primăria Capitalei", afirmă Udrea într-un interviu acordat cotidianului "Evenimentul Zilei".

Ea a explicat că adversarii săi politici au continuat să pună activitatea Dalli în seama sa, deşi contractul există din 1995, de când era încă studentă, deşi soţul său a vândut acţiunile pe care le deţinea încă din iunie 2004, deşi, după cum a înţeles, Primăria lua 55% din încasări, nu din profit, ceea ce înseamnă între 2.000.000- 2.500.000 de dolari pe an.

"Acum, nu pot decât să mă bucur că nu mai există, deoarece mi-ar fi creat o problemă în plus, nemeritat, în campania electorală care urmează. În aceeaşi ordine, pentru a mă scăpa de toate minciunile care mi se impută, îl rog pe domnul Oprescu să rezilieze şi contractele firmelor Euroconstruct, ale domnilor Căşuneanu şi Umbrărescu. Sigur, dacă ele există şi dacă îl lasă PSD", declară Elena Udrea.

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a anunţat că a reziliat, vineri, contractul cu firma Dalli, care administrează majoritatea parcărilor cu plată din Capitală.

Contractul încheiat de firma Dalli cu Primăria Capitalei este în aplicabilitate până când instanţa competentă se va pronunţa, informează, sâmbătă, societatea Dalli Exim SA, precizând că aşteaptă motivarea scrisă a deciziei primarului general de suspendare a colaborării.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici