Udrea: N-au existat atacuri şi jigniri la adresa mea, cineva vrea să-mi creeze statutul de victimă

Fostul preşedinte al PDL Bucureşti Elena Udrea a declarat, pentru "Gândul", că nu a fost ţinta atacurilor colegilor săi de partid în şedinţa Colegiului Director de săptămâna trecută, iar informaţiile apărute pe această temă nu sunt decât o încercare de a-i crea "un statut de victimă".

331 afișări
Imaginea articolului Udrea: N-au existat atacuri şi jigniri la adresa mea, cineva vrea să-mi creeze statutul de victimă

Elena Udrea (Imagine: Andreea Balaurea / MediafaxFoto)

Şefa demisionară a PDL Bucureşti spune că declaraţiile lui Vasile Blaga, care a comentat că "este un pic nepermis să jigneşti nişte colegi pe care îi aplaudai ieri", au fost făcute în sensul că preşedintele Senatului ar fi apărat-o "dacă era cazul".

"Probabil că Vasile Blaga a vrut să spună că m-ar fi apărat dacă era cazul pentru că nu au existat atacuri şi jigniri îla adresa mea. Mă gândesc că cineva vrea să-mi creeze statutul de victimă lansând minciuni în presă. Aşa cum ar fi fost cea cu delfinii pe care, chipurile, domnul Blaga mi-ar fi adresat-o sau ce ar fi spus Scripcaru legat de decolteu şi pantofi. Faptul că sunt minciuni se poate demonstra şi cu stenograma acelei întâlniri", a declarat Elena Udrea, pentru Gândul.

În şedinţa Colegiului Director al PDL de joia trecută, Elena Udrea ar fi fost ţinta unor atacuri ale colegilor săi, printre care Vasile Blaga şi George Scripcaru, potrivit unor surse participante la discuţii. Acesteia i s-ar fi reproşat că şi-a pus apropiaţii în funcţii, dar şi faptul că a avut o atitudine sfidătoare în perioada în care au fost tăiate salariile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici