Udrea: Nu am încredere în cercetarea lucrurilor pe care le-am reclamat la adresa lui Coldea. Am văzut cum toţi marii bărbaţi politici ai ţării s-au ascuns pe sub mese

Deputatul Elena Udrea a declarat, luni, că "a văzut cum toţi marii bărbaţi politici ai ţării şi nu numai politici s-au ascuns pe sub mese" după afirmaţiile ei la adresa generalul Coldea şi a susţinut că nu are încredere în cercetarea lucrurilor pe care le-a reclamat.

872 afișări
Imaginea articolului Udrea: Nu am încredere în cercetarea lucrurilor pe care le-am reclamat la adresa lui Coldea. Am văzut cum toţi marii bărbaţi politici ai ţării s-au ascuns pe sub mese

Udrea: Nu am încredere în cercetarea lucrurilor pe care le-am reclamat la adresa lui Coldea. Am văzut cum toţi marii bărbaţi politici ai ţării s-au ascuns pe sub mese (Imagine: Dragos Savu/Mediafax Foto)

"Mă uitam la reacţiile care au urmat acuzaţiilor pe care le-am formulat cu subiect şi predicat, cu sume cu indicii clare la adresa generalului Florian Coldea, general SRI. S-au activat acoperiţii din presă, iar toţi politicienii cu schelete în dulap în loc să spună de minim bun-simţ, atunci când prinzi un denunţ cineva este acuzat de fapte penale şi anume să cerceteze justiţia, măcar atât, am văzut cum au sărit să mă acuze pe mine şi să spele imaginea generalului Coldea. Nu am încredere în cercetarea lucrurilor pe care eu le-am reclamat. Nu am încredere că ancheta pe care şi-o face singur domnul Coldea la SRI va scoate la iveală, va da un rezultat", a precizat Udrea.

Ea a arătat că nu are încredere în faptul că această comisie parlamentară de supraveghere a SRI va face audierea "în spiritul legii"

"Nu am încredere că în Comisia parlamentară în care urmează să fie audiat domnul Coldea de către domnul Ghiţă, el însuşi pomenit de mine în denunţul pe care l-a făcut, de domnul Verestoy, un parlamentar cu dosare penale, de azi parlamentari cu probleme, nu am încredere că vor face această audiere în spiritul legii şi că vor avea curaj să cercetez lucrurile pe care eu le-am spus. De fapt, nu am încredere aproape în nimeni în acest moment. Am văzut cum toţi marii bărbaţi politici ai ţării şi nu numai politici s-au ascuns pe sub mese", a declarat Udrea.

Ea şi-a explicat şi denunţul penal la adresa lui Florian Coldea.

"Întrebarea acum este nu dacă e adevărat ce a spus Elena Udrea despre Florian Coldea, întrebarea este «da, de ce a spus Udrea abia acum?». Păi, două răspunsuri: unul pentru că am aflat în această toamnă, înainte ca fostul meu soţ să fie reţinut; doi: dacă lor, acestor mari bărbaţi ai României le este frică, sunteţi de acord că poate să-mi fie şi mie frică? Mie de nu mi-ar fi fost frică să spun aceste lucruri, să fac acest denunţ înainte", a adăugat Udrea.

Ea a arătat că a făcut acest denunţ când a fost sigură că ”planul pe care îl pune în practică” Coldea este gata de a fi desăvârşit.

"Am făcut-o acum când sunt sigură că drumul pe care a pornit generalul Coldea, planul pe care îl pune în practică în fiecare moment este gata de a fi desăvârşit, control total asupra acestei ţări", a mai spus Udrea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici