Udrea: Nu iau în calcul, în acest moment, posibilitatea de a candida la Primăria Capitalei

Preşedintele interimar al PDL Bucureşti, Elena Udrea, a declarat, joi, că nu ia în calcul, în acest moment, posibilitatea de a candida pentru funcţia de primar general al Capitalei, arătând că din partea partidului va candida cel care va avea cea mai mare încredere în rândul bucureştenilor.

40 afișări
Imaginea articolului Udrea: Nu iau în calcul, în acest moment, posibilitatea de a candida la Primăria Capitalei

Udrea: Nu iau în calcul, în acest moment, posibilitatea de a candida la Primăria Capitalei (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Întrebată dacă ia în calcul posibilitatea de a candida la Primăria Capitalei, Udrea a răspuns: "Nu, în acest moment".

Ea a arătat că a venit la conducerea organizaţiei PDL Bucureşti deoarece era nevoie de o repoziţionare a acestei organizaţii şi de atragerea încrederii bucureştenilor şi nu a venit să candideze la Primăria Capitalei.

"Va candida cel care va avea cea mai mare încredere din partea bucureştenilor în momentul alegerilor", a adăugat Elena Udrea, într-o conferinţă de presă.

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, care a fost desemnată în 19 iulie de BPN al PDL drept preşedinte interimar al organizaţiei partidului din Bucureşti, a declarat de asemenea, la prima şedinţă a fililalei în noua formulă de coordonare, din 25 iulie, că nu a venit la conducerea organizaţiei pentru a candida la Primăria Capitalei, precizând că misiunea sa este recâştigarea încrederii bucureştenilor.

"Istoria organizaţiei ne obligă pe toţi cei de aici la performanţă şi cred că este important să se ştie că, personal, nu am venit la organizaţia PDL Bucureşti pentru a candida la Primăria Capitalei. Misiunea mea este să recâştigăm împreună încrederea bucureştenilor şi să facem astfel încât bucureştenii să devină din nou implicaţi în rezolvarea problemelor pe care le avem cu toţii în acest oraş, care creşte de la o zi la alta, aşa cum s-a întâmplat pe vremea lui Traian Băsescu", le-a spus atunci Udrea reprezentanţilor PDL Bucureşti.

Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a declarat recent, răspunzând unor întrebări, că Elena Udrea are "o şansă" în privinţa candidaturii pentru Primăria Capitalei, deşi actualul primar general Sorin Oprescu este "un contracandidat serios pentru oricine".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici