Udrea: Nu regret că nu mai sunt ministru, Ministerul Turismului este frumos, dar am atâta treabă în Parlament

Vicepreşedintele PDL Elena Udrea spune că nu regretă că nu mai este ministru, că Ministerul Dezvoltării şi Turismului este frumos, dar că are atâta treabă de făcut în Parlament.

478 afișări
Imaginea articolului Udrea: Nu regret că nu mai sunt ministru, Ministerul Turismului este frumos, dar am atâta treabă în Parlament

Elena Udrea (Imagine: Silviu Matei/Mediafax foto)

Întrebată, joi, dacă regretă că nu mai este ministru, Udrea a spus: "Nu. Nu eşti ministru o viaţă, eşti om politic, eşti sau nu ministru".

"Cred că o să avem o activitate importantă în Parlament, pe care trebuie să o ducem la bun sfârşit anul acesta, avem alegeri în iunie, avem alegeri în noiembrie, avem atâta treabă de făcut", a precizat Elena Udrea.

Ea a spus că Ministerul Dezvoltării şi Turismului este un "minister frumos", cu o activitate de care s-a ataşat imediat ce a ajuns acolo.

"Este un minister frumos, un mister cu o activitate pe care nu ai cum să nu o placi", a adăugat Udrea.

Ea s-a declarat convinsă că noul ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului va duce mai departe toate proiectele începute de ea.

Pentru şefia Ministerului Dezvolătirii Regionale şi Turismului a fost desemnat Cristian Petrescu, absolvent al Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici