Udrea:Nu se pune problema să fiu colegă de guvern cu Antonescu; ar trebui să vină zilnic la serviciu

Ministrul Dezvoltării, Elena Udrea, susţine, într-o postare pe blogul său, că nu ar putea fi colegă de guvern cu liderul PNL Crin Antonescu pentru că, "din complicitate", acesta ar trebui să vină zilnic la serviciu, lucru care îi este "complet străin" şi ar trebui să se trezească devreme.

16 afișări
Imaginea articolului Udrea:Nu se pune problema să fiu colegă de guvern cu Antonescu; ar trebui să vină zilnic la serviciu

Udrea:Nu se pune problema să fiu colegă de guvern cu Antonescu; ar trebui să vină zilnic la serviciu (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Într-o postare intitulată "De ce nu ar putea fi Crin Antonescu «complice» cu mine în guvern?", Udrea precizează că "nu se pune problema" ca vreodată să fie colegă de guvern cu Crin Antonescu.

"Înainte de toate, fiindcă «din complicitate» ar trebui să vină în fiecare zi la serviciu, lucru complet străin lui Crin Antonescu, parlamentar de zeci de ani la fără - frecvenţă. Mai mult, ar trebui să se trezească la 7 dimineaţa. În fiecare zi! Şi nu să îşi facă apariţia doar când apune soarele, la talk-show-urile de seara, când de abia începe să îşi intre în mână", adaugă Elena Udrea.

Ea mai arată că "ar fi contraproductiv pentru Guvern să existe concurenţă între miniştri pentru rezervări la coafor".

"De asemenea, fiindcă, din «complicitate» cu colegii de Cabinet, Crin Antonescu ar trebui să ne explice cum i-a dat terenul din Herastrău, pe vremea când se ocupa de sport, lui Bartolomeu Finiş. În acelaşi context, tânăra speranţă liberală ar trebui să spună ferm că nu eu, ci el are legături cu afacerile contestate din parcul amintit. Nu în ultimul rând, fiindcă sunt destui care se visează în locuri unde nu ar fi numiţi niciodată", mai scrie Elena Udrea.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, că liberalii nu se pot asocia la guvernare în actuala formulă cu PDL, precizând că formaţiunea liberală s-ar "contamina" dacă ar intra într-o "majoritate compromisă" şi a propus soluţia unui Guvern de tehnocraţi condus de un economist.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici