Udrea: Pe Ponta îl califică să vorbească despre politica externă faptul că vizitează Dubaiul cu Ghiţă

Liderul PDL Elena Udrea a declarat, marţi, comentând acuzaţiile preşedintelui PSD privind ratarea obiectivelor Romnâniei pe plan extern, că pe Victor Ponta îl califică să vorbească despre politica externă faptul că a vizitat Dubaiul împreună cu Sebastian Ghiţă.

46 afișări
Imaginea articolului Udrea: Pe Ponta îl califică să vorbească despre politica externă faptul că vizitează Dubaiul cu Ghiţă

Udrea: Pe Ponta îl califică să vorbească despre politica externă faptul că vizitează Dubaiul cu Ghiţă (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului a afirmat, marţi, la Ploieşti, că toate instituţiile financiare internaţionale sunt "mulţumite" de politica economică a Guvernului României şi că România este dată ca exemplu de program guvernamental de succes.

"De politica economică a guvernului sunt mulţumite toate instituţiile financiare internaţionale, de la fondul monetar la banca mondială. România este dată ca exemplu de program guvernamental de succes, implementarea reformelor economice de succes", a afirmat, marţi, la Ploieşti, Elena Udrea.

Întrebată cum comentează afirmaţiile lui Ponta, care a spus că România a ratat toate obiectivele în planul politicii externe, Udrea a spus că nu este "un specialist" în politică externă, dar că "este evident că România în ultimul timp a avut ocazia să demonstreze că este un actor important in politica din Europa de sud est".

"Despre ce spune domnul Ponta despre politica externă, nu ştiu ce îl califică să vorbească despre acest subiect, poate faptul că vizitează Dubaiul, împreună cu domnul Sebastian Ghiţă, şi Monte Carlo. Dar cred nu este suficient pentru a avea opinii legate de politica externă a României", a declarat Elena Udrea corespondentului MEDIAFAX.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marţi, că "regimul Băsescu" a ratat toate obiectivele pe plan extern, începând cu Mecanismul de Cooperare şi Verificare şi terminând cu aderarea la moneda euro în 2015.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici