Udrea: Ponta se plimbă prin China şi îşi cumpără mobilier şi tablouri, după modelul lui Năstase

Preşedintele PMP, Elena Udrea, l-a acuzat pe premierul Victor Ponta că "se plimbă prin China" şi, "după modelul lui Adrian Năstase", îşi cumpără "mobilier şi tablouri", dar "altceva nu face pentru România".

141 afișări
Imaginea articolului Udrea: Ponta se plimbă prin China şi îşi cumpără mobilier şi tablouri, după modelul lui Năstase

Udrea: Ponta se plimbă prin China şi îşi cumpără mobilier şi tablouri, după modelul lui Năstase (Imagine: Stefan Sandu/Mediafax Foto)

Elena Udrea a declarat, luni, într-o conferinţă de presă la Cluj, că ar fi bună o relaţie economică puternică cu China, dar, în afară de vorbe şi promisiuni, "Ponta nu este în stare de nimic".

"Ponta se plimbă prin China, iar s-a dus acolo, probabil îşi cumpără, după modelul lui Adrian Năstase, mobilier şi tablouri, pentru că altceva nu face pentru România. Ne-a promis acum doi ani un plan de colaborare economică pe termen lung cu China, nu s-a întâmplat nimic bun de atunci, toate au fost vorbe goale, nu au venit investiţii chineze, în schimb dânsul merge foarte des, de unde deduc că îi place să viziteze China. Ar fi bună o relaţie economică puternică cu China, dar vedem că, în afară de vorbe şi promisiuni, Ponta nu este în stare de nimic", a spus Udrea.

Potrivit acesteia, premierul este primul la a face promisiuni oamenilor, dar, când este ceva de pus în practică, "lasă pe alţii".

Premierul Victor Ponta face, în perioada 30 august - 3 septembrie, o vizită oficială în R.P. Chineză, la invitaţia omologului chinez Li Keqiang, ca răspuns la vizita întreprinsă în România de acesta din urmă în noiembrie 2013.

Victor Ponta a ajuns la Beijing alături de soţie, europarlamentarul Daciana Sârbu, de vicepremierii Liviu Dragnea şi Daniel Constantin, precum şi de miniştrii Ioan Rus şi Constantin Niţă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici