Udrea: Ponta, un instrument în mâna baronilor PSD, cărora le face pe plac şi îi apără în faţa legii

Deputatul Elena Udrea a catalogat, vineri, drept "halucinante" şi "foarte grave" afirmaţiile premierului Victor Ponta referitoare la justiţie, ea spunând că Ponta "nu diferă cu nimic în mentalitate de baronii PSD" care l-au pus în funcţiile pe care le deţine şi "îl comandă".

88 afișări
Imaginea articolului Udrea: Ponta, un instrument în mâna baronilor PSD, cărora le face pe plac şi îi apără în faţa legii

Elena Udrea (Imagine: Ciprian Sterian/ Mediafax Foto)

"Începe să devină deja o obişnuinţă pentru premier să atace justiţia acum, fiind încolţit de baronii locali care au probleme cu legea, dar ceea ce a spus aseară (joi seară, la Piteşti – n.r.) arată modul de a gândi al lui Victor Ponta şi cât de periculos poate fi pentru România ca din noiembrie încolo ţara aceasta să fie în totalitate sub ocupaţia acestor oameni", a afirmat Elena Udrea într-o conferinţă de presă susţinută la Ploieşti.

Ea a catalogat drept "halucinante” şi "foarte grave" afirmaţiile premierului cu privire la justiţie, adăugând că acestea "simbolizează gândirea de baron local a lui Ponta".

"«Când Băsescu va ieşi pe poarta Cotroceniului o să îi facem dreptate lui Nicolescu». Dreptate face justiţia, nu face Victor Ponta, iar declaraţia aceasta arată că Victor Ponta, din păcate, deşi tânăr, nu diferă cu nimic în mentalitate de baronii PSD, de cei care l-au adus în funcţia pe care o ocupă, l-au pus în fruntea Guvernului, l-au pus în fruntea partidului şi acum desigur îl comandă pentru că au autoritate asupra lui. Ei îl ţin ceea ce este. Părerea domnului Victor Ponta despre justiţie este că justiţia este la comanda cuiva, aşa cum sigur ar vrea să fie la comanda lui. Este grav când lucru acesta îl spune al patrulea om în stat. Această declaraţie simbolizează gândirea de baron local pe care o are Victor Ponta, gândirea de urmaş al lui Adrian Năstase, om care reprezintă perfect sistemul pe care PSD l-a creat în România după Revoluţie", a mai spus Udrea.

Aceasta a adăugat despre premier că este "un mare pericol pentru România" şi că, deşi au existat foarte multe speranţe şi aşteptări în ceea ce-l priveşte, Victor Ponta nu a reuşit să schimbe "modul de acţiona" al PSD.

Udrea a mai susţinut că liderul social-democrat "nu este decât un instrument în mâna baronilor PSD", cărora "le face pe plac" şi pe care "îi apără cu declaraţii publice în faţa legii".

Prezent joi seară la Piteşti, unde a participat la o reuniune politică a PSD Argeş, preşedintele PSD, Victor Ponta, a afirmat, referindu-se la fostul lider al PSD Argeş, Constantin Nicolescu, care a pierdut mandatul de şef al Consiliului Judeţean în urma unei hotărâri judecătoreşti definitive care constata starea sa de conflict de interese, că lui Nicolescu i se va face dreptate când Traian Băsescu nu va mai fi preşedinte.

"Atunci (când Traian Băsescu va pleca de la Cotroceni – n.r.) îi vom face dreptate şi lui Costică Nicolescu şi celorlalţi mulţi care nu au putut să fie învinşi la vot şi atunci s-a încercat în cazul multora să fie învinşi pe alte căi", afirma Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici