Udrea: România, cea mai frumoasă şi binecuvântată ţară. Îi doresc să fie iubită şi respectată

Elena Udrea scrie, joi, pe blogul său, că România este cea mai frumoasă ţară şi cea mai binecuvântată de Dumnezeu, ea dorindu-le compatrioţilor să ridice capul pentru a-şi arăta mândria de a fi români, iar României să fie iubită şi respectată.

423 afișări
Imaginea articolului Udrea: România, cea mai frumoasă şi binecuvântată ţară. Îi doresc să fie iubită şi respectată

Elena Udrea (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Le doresc tuturor românilor ca de Ziua Naţională să fie sănătoşi, alături de cei dragi, şi optimişti faţă de ceea ce ne oferă viitorul. Le doresc să-şi iubească şi să-şi respecte ţara. Să sărbătorească împreună momentul cel mai important al istoriei naţionale. Le doresc ca, pentru o zi, să ridice capul şi să spună tare: «Sunt mândru că sunt român!». României îi doresc să fie iubită şi respectată de români, dar şi de străini. La mulţi ani!", scrie Udrea pe blog.

Ministrul Turismului arată că Ziua Naţională a României este un prilej unic în an, când fiecare român îşi poate manifesta iubirea pentru ţara sa, oriunde s-ar afla în lume.

Udrea precizează că, prin natura funcţiei pe care o ocupă în stat, a vorbit cu foarte mulţi străini, dar şi români plecaţi în străinătate, tuturor spunându-le că România este cea mai frumoasă ţară şi cea mai binecuvântată de Dumnezeu.

"Ziua Naţională a României este un prilej de a-mi manifesta sentimentul de mândrie naţională pe care îl port mereu în suflet. Prin natura funcţiei pe care o ocup în stat, am ajuns în ultimii ani să vorbesc foarte mult despre ţara mea străinilor, dar şi multor români care au plecat de aici în căutarea unei alte vieţi. Tuturor le-am spus acelaşi lucru: România este cea mai frumoasă ţară şi cea mai binecuvântată de Dumnezeu", scrie Udrea.

Ea precizează că 1 Decembrie este un moment simbolic care cuprinde toate valorile şi idealurile încununate prin Marea Unire de la 1918, fiind şi un moment în care se aduce un omagiu celor care prin jertfa, dăruirea, înţelepciunea şi priceperea lor au reuşit să înfăptuiască acest mare deziderat al românilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici