Udrea spune că nu şi-a pus problema să intre în Fundaţia "Mişcarea Populară"

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, luni seară, că este membu de partid şi nu şi-a pus problema să intre în Fundaţia "Mişcarea Populară". Ea a arătat că sunt mulţi oameni în partid îngrijoraţi că PDL rămâne în afara unui proiect de dreapta şi înţeleg nevoia de a fi rămas în parteneriat cu Traian Băsescu.

722 afișări
Imaginea articolului Udrea spune că nu şi-a pus problema să intre în Fundaţia "Mişcarea Populară"

Elena Udrea (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

"Eu sunt membu de partid şi nu mi-am pus problema să intru în Fundaţia «Mişcarea Populară»", a spus ElElena Udreala Realitatea TV, întrebată dacă va intra în "Mişcarea Populară".

Ea a arătat că nu ştia despre intenţia unor consilieri prezidenţiali de a face Fundaţia "Mişcarea Populară", dar că, până acum, a primit zeci de mesaje de îngrijorare de la oameni din partid că PDL rămâne în afara oricărui proiect puternic de centru-dreapta din România.

"Chiar dacă aceasta e o fundaţie, nu e un proiect politic, însă oamenii văd semnalul acesta (...), este o mare îngrijorare la oamenii din partid care înţeleg nevoia de a fi rămas în parteneriat cu Traian Băsescu, faţă de faptul că s-a lansat această fundaţie", a precizat Udrea.

Ea a mai arătat că a avut o discuţie la telefon duminică cu Traian Băsescu în care i-a explicat ce contesta la alegerile din PDL.

Elena Udrea a reiterat faptul că nu va intra în conducerea PDL, dar va rămâne în partid şi alături de Traian Băsescu.

Consilierul prezidenţial Cristian Diaconescu a anunţat, luni, într-o postare pe blog, că a decis, împreună cu "colegii" săi, să iniţieze procedurile pentru înfiinţarea Fundaţiei "Mişcarea Populară", menţionând că "noua formă de expresie" îşi propune să promoveze valorile de centru-dreapta.

"Astăzi am decis, împreună cu colegii mei, să iniţiem procedurile pentru înfiinţarea Fundaţiei «Mişcarea Populară». Ştiu că acest subiect va capta atenţia presei româneşti şi a opiniei publice deopotrivă - semn că noua noastră formă de expresie, care îşi propune să promoveze valorile de centru-dreapta, este aşteptată atât ca nouă platformă socio politică, dar şi un real catalizator pentru implicarea societăţii româneşti în elaborarea şi implementarea deciziilor majore care ne privesc", scrie Diaconescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici