Udrea spune că va candida la funcţia de vicepreşedinte al PDL

Secretarul executiv al PDL, Elena Udrea, a declarat, joi, la Suceava, că va candida la o funcţie de vicepreşedinte al partidului, apreciind că funcţiile de prim-vicepreşedinte nu trebuie ocupate de miniştri.

20 afișări
Imaginea articolului Udrea spune că va candida la funcţia de vicepreşedinte al PDL

Udrea spune că va candida la funcţia de vicepreşedinte al PDL (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Udrea a spus că, în opinia sa, miniştrii trebuie să se ocupe de problemele guvernării, şi nu să deţină funcţii executive în partid.

Ea consideră că niciun prim-vicepreşedinte nu trebuie să ocupe funcţia de ministru, ci doar ca preşedintele de partid să fie prim-ministru.

Elena Udrea a spus că îl susţine pe Gheorghe Flutur pentru funcţia de prim-vicepreşedinte al partidului întrucât este "omul potrivit", ea considerând că acesta poate fi unul dintre cei patru prim-vicepreşedinţi care poate face multe pentru partid.

"Un ministru face mai greu asta, pentru că trebuie să se ocupe de alte probleme", a mai spus Udrea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici