Udrea: Votul la legea CAS arată că PNL, PDL, PSD gândesc la fel, se profilează tandem Ponta-Iohannis

Preşedintele PMP, Elena Udrea, a declarat, marţi, că faptul că ACL a votat împreună cu PSD în Parlament pentru reducerea CAS arată că PNL, PDL şi PSD "gândesc la fel" şi că se profilează în această campanie tandemul Ponta preşedinte - Iohannis premier.

174 afișări
Imaginea articolului Udrea: Votul la legea CAS arată că PNL, PDL, PSD gândesc la fel, se profilează tandem Ponta-Iohannis

Elena Udrea (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"Faptul că ACL a votat împreună cu PSD pentru reducerea CAS, în condiţiile în care s-a demonstrat că nu există resurse, arată că atât PNL, PDL, cât şi PSD gândesc la fel", a susţinut Udrea, arătând că acest vot este populist.

Udrea a precizat că parlamentarii celor trei partide - PDL, PNL şi PSD - au votat o măsură care nu poate fi pusă în practică şi care va greva bugetul de 2015.

"Aşa cum în 2009 se profila un tandem Geoană preşedinte - domnul Iohannis prim-ministru, prin votul de astăzi dat de cei de la PNL, mă gândesc că mai degrabă tandemul care se profilează în această campanie pentru Preşedinţia României este Ponta preşedinte - Iohannis premier", a apreciat Udrea.

Udrea a mai spus, răspunzând la o întrebare, că nu crede că a existat vreun parlamentar al PMP care să fi votat marţi pentru reducerea CAS în şedinţa Camerei Deputaţilor.

Camera Deputaţilor a adoptat, marţi, în forma iniţială, legea privind reducerea CAS cu cinci punte procentuale la angajator, respingând, cu 307 voturi "pentru", 7 "împotrivă" şi 5 abţineri, cererea preşedintelui Traian Băsescu de reexaminare a acestui act normativ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici