Uioreanu (PNL) îl acuză pe Traian Băsescu că este "şeful mafiei din România"

Deputatul Horea Uioreanu, vicelider al grupului parlamentar al PNL din Camera Deputaţilor, l-a acuzat, vineri, pe preşedintele Traian Băsescu că este "şeful mafiei din România", "capo di tutti capi", pentru că "girează, prin apropiaţii săi, un jaf generalizat" la nivelul ţării.

19 afișări
Imaginea articolului Uioreanu (PNL) îl acuză pe Traian Băsescu că este "şeful mafiei din România"

Deputatul PNL Horea Uioreanu (Imagine: Mediafax Foto)

Uioreanu a declarat, într-o conferinţă de presă, că Băsescu nu mai este "campionul luptei anticorupţie" ca în urmă cu cinci ani, ci a devenit "capo di tutti capi", transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Din poza din 2004 când Traian Băsescu era campionul anticorupţie, avem, după cinci ani, o altă imagine, clanul din jurul lui, protejaţii din jurul lui, toţi concentraţi pe jaful banului din bugetul naţional. Vezi cazul Ridzi, cazul Udrea, cazul Mircea Băsescu. Nu putem vorbi de o eşuare a luptei împotriva corupţiei, el, din poza de campion al luptei anticorupţie, a devenit şeful mafiei din România, capo di tutti capi", a afirmat deputatul liberal.

Potrivit acestuia, Traian Băsescu este "şeful mafiei" pentru că "girează, prin oamenii apropiaţi lui, un jaf generalizat în România".

"Cu cât ne apropiem de alegeri, spaima lui de a nu pierde tronul va accentua acest tip de manifestări, în dorinţa de a acumula cât mai mulţi bani pentru a-i folosi în campania electorală", a avertizat Uioreanu.

Preşedintele Traian Băsescu a afirmat, vineri, la o întâlnire cu autorităţile locale la Botoşani, că dacă fratele său mai intră într-o firmă dubioasă s-ar putea să nu mai candideze. "Dacă fratele meu se mai bagă într-o firmă din asta dubioasă s-ar putea să nu mai candidez", le-a spus Băsescu participanţilor la întâlnirea de la Botoşani cu autorităţile locale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici