Un deputat ALDE răspunde acuzaţiilor venite din partea social-democraţilor: Marii oameni politici din PSD, ştiţi mai bine ce înseamnă laşitatea

Deputatul ALDE Toma Petcu răspunde acuzaţiilor venite din partea PSD privind "laşitatea" ALDE, scriind pe Facebook că "marii oameni politici din PSD" ştiu mai bine ce înseamnă laşitatea. Acesta îi atacă pe Mihai Fifor, Eugen Teodorovici şi Viorica Dăncilă.

672 afișări
Imaginea articolului Un deputat ALDE răspunde acuzaţiilor venite din partea social-democraţilor: Marii oameni politici din PSD, ştiţi mai bine ce înseamnă laşitatea

Un deputat ALDE răspunde acuzaţiilor venite din partea social-democraţilor: Marii oameni politici din PSD, ştiţi mai bine ce înseamnă laşitatea

"Marii oameni politici din PSD, tăcuţi până de curând şi aliniaţi în spatele unui lider, au ieşit în ultimele ore să acuze ALDE de laşitate. Ei bine stimabililor, dvs ştiţi mai bine ce înseamnă laşitatea", a scris, pe Facebook, deputatul ALDE Toma Petcu.

Politicianul îi atacă pe secretarul general al PSD Mihai Fifor, preşedintele executiv al partidului Eugen Teodorovici şi liderul social-democrat Viorica Dăncilă, pe care îi acuză de laşitate în trecut.

"Cine vorbeşte de laşitate? Domnul Fifor, cel care a fost remaniat din funcţia de ministru al Apărării de Liviu Dragnea în 2018, atunci când a fost episodul cu scrisoarea semnată şi apoi neasumată. Atunci, dle Fifor, aţi fost întruchiparea perfectă a tipului de laş în politică. Aşa că, mai uşor cu acuzaţii de laşitate la adresa ALDE. Cine mai vorbeşte de laşitate? Domnul Teodorovici? Cât timp a fost în afara Guvernului nu a ştiut decât să critice de pe margine. Marele zmeu Teodorovici, atunci când a intrat în Guvern, brusc, toate declaraţiile sale belicoase au fost date uitării. Amnezie!", a scris Petcu.

"Iar acestea sunt doar două exemple. Nu mai vorbim de doamna Dăncilă, cea care a fugit de votul Parlamentului atunci când ALDE i-a cerut să facă restructurarea guvernamentală. Ei bine, acum va trebui să meargă singură în Parlament.
Aşadar, să îi aud pe Mihai Fifor, Eugen Teodorovici sau doamna Dăncilă vorbind despre laşitate, e ca şi cum ai vorbi de funie în casa spânzuratului. Şi vă mai spun ceva, membrii şi simpatizanţii PSD nu uită dovezile dumneavoastră de laşitate. Aşa că, mai bine aţi fi preocupaţi de propriile voastre probleme, de cum guvernaţi încă vreo câteva zile, în loc să căutaţi să daţi vina pe ALDE pentru eşecul dvs", a mai transmis deputatul.

Reacţia deputatului ALDE vine după ce preşedintele executiv al PSD Eugen Teodorovici a scris, miercuri, pe Facebook că "renunţarea" echivalează cu acceptarea "neputinţei". Teodorovici a transmis că "nu poţi renunţa la guvernare pentru un târg sau un calcul politic ieftin".

De asemenea, Viorica Dăncilă a scris, luni, pe Facebook, că guvernarea va merge mai departe, premierul vorbind despre laşitatea unora.

ALDE a ieşit de la guvernare şi din alianţa cu PSD, formând o alianţă electorală cu Pro România pentru susţinerea lui Mircea Diaconu la alegerile prezidenţiale din noiembrie.

Taguri:
alde,
guvern,
psd

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici