Un deputat PSD i-a trimis un mesaj de Crăciun unui parlamentar USR. A fost primul pas spre un nou scandal

Eugen Nicolicea i-a urat „Crăciun fericit!” lui Stelian Ion. În replică, deputatul USR l-a întrebat „V-aţi dat demisia?”, potrivit mesajelor publicate de acesta pe Facebook. Deputatul PSD a declarat, pentru MEDIAFAX, că a crezut că a trimis „un mesaj de felicitare unui om”, însă s-a înşelat.

419 afișări
Imaginea articolului Un deputat PSD i-a trimis un mesaj de Crăciun unui parlamentar USR. A fost primul pas spre un nou scandal

Un deputat PSD i-a trimis un mesaj de Crăciun unui parlamentar USR. De acolo a început un schimb de replici

„Îi trimisesem un mesaj de felicitare de Crăciun şi am crezut că am trimis un mesaj de felicitare unui om. Îmi pare rău că m-am înşelat”, a explicat vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Eugen Nicolicea, pentru MEDIAFAX.

Reacţia social-democratului vine în contextul în care deputatul USR Stelian Ion a publicat, pe Facebook, schimbul de mesaje pe care le-a avut cu deputatul PSD de Crăciun. Postarea este însoţită de comentariul „Hai să nu fim ipocriţi! Măcar de sărbători”.

Ulterior, Stelian Ion a afirmat, pentu MEDIAFAX, că Eugen Nicolicea nu i-a mai răspuns la mesajul în care îl întreba dacă şi-a dat demisia, precizând că s-a referit la demisia social-democratului din funcţia de deputat şi implicit din celelalte funcţii pe care le deţine în Parlament.

Înaintea încheierii acestei sesiuni parlamentare, PNL a cerut revocarea din funcţie a preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea. Liberalii au cerut şi revocarea vicepreşedinţilor Camerei, Florin Iordache şi Eugen Nicolicea. Un scandal a izbucnit într-unul dintre dintre plenuri, când liberalii au supus singuri la vot cererile, acestea fiind aprobate de vicepreşedintele Camerei, Marilen Pirtea (PNL). În schimb, Florin Iordache, cel care prezida şedinţa respectivă, a spus că votul nu a fost regulamentar şi drept urmare nu va fi recunoscut.

Liberalii au ameninţat că vor boicota următoarele şedinţe de plen însă, în cele din urmă, solicitările PNL pentru revocarea conducerii forului legislativ nu au mai fost supuse votului final în niciun dintre plenurile Camerei, dinaintea vacanţei parlamentare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici