Video Un deputat USR a fost bruscat pentru că îi filma pe parlamentarii PSD care au ieşit din sală în timpul discursului preşedintelui Iohannis / Andreea Cosma (PSD): I-am vorbit frumos

Un deputat USR a fost bruscat, marţi, de câţiva parlamentari PSD, pentru că îi filma cu telefonul, după ce aceştia au ieşit din sala de plen în timpul discursului preşedintelui Klaus Iohannis. Deputatul a declarat pentru MEDIAFAX, că a fost îmbrâncit şi înjurat, pe holul Parlamentului, de mai mulţi colegi din majoritatea parlamentară. Deputatul PSD Andreea Cosma respinge acuzaţiile.

6520 afișări

Deputatul USR Iulian Bulai a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că a fost îmbrâncit şi înjurat, pe holul Parlamentului, de mai mulţi colegi din majoritatea parlamentară deranjaţi că sunt filmaţi după ce au ieşit din plen la discursul lui Klaus Iohannis,deputatul PSD Andreea Cosma respinge acuzaţiile.

"Este din păcate un gest regretabil. Nu o să comentez foarte mult această situaţie. A avut loc agresarea unui coleg deputat, Iulian Bulai, de mai mulţi colegi ai majorităţii, deranjaţi de faptul că erau filmaţi. Au considerat că este o exprimare civică să îl înghesuie şi să îl agreseze. Este regretabil pentru Parlamentul României unde armele ar trebui să fie gesturile politice şi cuvintele, în nici un caz busculada şi împingerea fizică", a declarat purtătorul de cuvânt al USR, Dan Barna.

Deputatul USR Iulian Bulai, a declarat, pentru MEDIAFAX, că printre aleşii care l-au agersat se numără, fiica baronului de Prahova, Andreea Cosma, deputat PSD, senatorul PSD Tit Brăiloiu şi deputatul ALDE Damian Florea.

Aleşii de la putere au fost deranjaţi de faptul că deputatul USR transmitea live, pe Facebook, ieşirea din plen a majorităţii parlamentare la discursul preşedintelui Klaus Iohannis, anterior acesta transmiţând şi o parte din discursul preşedintelui.

Contactată de MEDIAFAX, deputatul PSD Andreea Cosma a declarat că i-a "vorbit frumos" deputatului USR, nu l-a îmbrâncit şi nici nu l-a înjurat pe Iulian Bulai, refuzând să comenteze gesturile colegilor săi şi precizând că s-a reîntors în sală.

"Mi-e greu să cred că cei de la USR au impresia că o femeie poate să agreseze un bărbat", a spus Andreea Cosma, pentru MEDIAFAX.

La rândul său, Iulian Bulai susţine că social-democrata "a fost acolo până în ultimul moment".

Fiica lui Mircea Cosma, fost preşedinte PSD Prahova, a ajuns în Parlament, după ce doi deputaţi au renuţat la mandate.

Ştire Iniţială

Un deputat USR a fost bruscat, marţi, de câţiva parlamentari PSD, pentru că îi filma cu telefonul, după ce aceştia au ieşit din sala de plen în timpul discursului preşedintelui Klaus Iohannis.

"Parlamentarii PSD au ieşit din sală. Aşa se comportă oamenii care nu suportă adevarul", a fost comentariul deputatului USR Iulian Bulai.

El a transmis live pe Facebook imagini cu parlamentarii social-democraţi aflaţi pe holul de lângă sala de plen a Camerei Deputaţilor, unde se desfăşoară şedinţele comune ale celor două Camere ale Legislativului.

La un moment dat, potrivit imaginilor postate pe Facebook, o parte dintre parlamentarii PSD l-au bruscat pe deputatul USR.

"Am fost bruscat de cei din PSD în holul Palatul Parlamentului. Regret acest comportament al colegilor deputaţi. Sper ca cei care au votat ca ei să fie în parlament să vadă ce au trimis. E regretabil, lupta mea pentru o administraţie corectă continuă", a scris după incident Iulian Bulai.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici