Un deputat USR acuză o încercare de muşamalizare în cazul unui accident de muncă la CE Oltenia

O „funie” compusă din 16 vagoane, încărcată de cărbune care venea de la Roşiuţa şi mergea înspre triaj pentru formarea navetei, la Motru a deraiat, spune, vineri, deputatul USR Radu Miruţă, care acuză o tentativă de muşamalizare a accidentului de muncă.

354 afișări
Imaginea articolului Un deputat USR acuză o încercare de muşamalizare în cazul unui accident de muncă la CE Oltenia

Sursa foto: Facebook Radu Miruţă

„Accident de muncă cu încercare de muşamalizare astăzi (vineri - n.r.) în CE Oltenia, la Motru. O „funie” compusă din 16 vagoane, încărcată de cărbune care venea de la Roşiuţa şi mergea înspre triaj pentru formarea navetei, la Motru a deraiat. Locomotiva a rămas fără frâne, 5-7 vagoane au sărit de pe şine şi sunt un morman de fiare, un mecanic a sărit, unul a rămas în locomotiva deraiată”, spune, vineri, deputatul USR Radu Miruţă, pe pagina sa de Facebook.

Deputatul spune că „nimeni nu are voie sa vorbească despre subiect, nimeni nu are voie să facă vreo poză la faţa locului sub ameninţarea desfacerii contractului de muncă, totul se doreşte muşamalizat. Apropo, aţi mai auzit ceva de angajatul strivit de vola la locul de muncă?”.

Miruţă spune că sunt „linii uzate, locomotive şi vagoane cu revizii adesea doar pe hârtie, contracte împărţite pe ochi frumoşi, angajări pe criterii politice”.

El adaugă că ministrul Virgil Popescu spunea acum trei zile ca la CE Oltenia sunt cele mai bune condiţii de lucru. „A uitat sa menţioneze că doar pentru cei mufaţi la combinaţiile din CEO. Acest ministru sinistru care a înnebunit lumea cu lipsa soluţiilor a fost susţinut în aceasta săptămână în funcţie de către PSD Gorj”, mai spune deputatul USR.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici