Un deţinut de la Penitenciarul Arad a evadat de la un punct de lucru exterior din Timişoara

Un deţinut încarcerat la Penitenciarul Arad a evadat, vineri, de la un punct de lucru exterior din Timişoara, fiind instituite mai multe filtre pentru prinderea lui, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1515 afișări
Imaginea articolului Un deţinut de la Penitenciarul Arad a evadat de la un punct de lucru exterior din Timişoara

Un deţinut de la Penitenciarul Arad a evadat de la un punct de lucru exterior din Timişoara

Penitenciarul Arad a informat, vineri, prin intermediul unui comunicat de presă, că în jurul orei 13.00, deţinutul Ion Murariu, în vârstă de 41 de ani, a părăsit un punct de lucru exterior din Timişoara. Bărbatul este condamnat definitiv la patru ani şi şase luni de închisoare pentru furt calificat, fiind încarcerat în regim semideschis.

„În vederea capturării deţinutului, au fost dispuse măsuri specifice, respectiv blocarea căilor de acces pe posibilele direcţii de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unităţii, precum şi cooperarea cu Inspectoratele de Poliţie ale Judeţelor Arad şi Timiş, Inspectoratele Judeţene ale Jandarmeriei Arad şi Timiş, Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră", a informat Penitenciarul Arad.

Reprezentanţii instituţiei mai arată că părăsirea fără autorizare a unui punct de lucru aflat în exteriorul locului de detenţie este asimilată infracţiunii de evadare şi se pedepseşte cu închisoarea de la şase luni la trei ani.

„La momentul părăsirii punctului de lucru, deţinutul era îmbrăcat cu tricou albastru, bluză neagră, pantaloni gri-verzui, şapcă neagră, rucsac negru cu litera M pe el şi era tuns capac. Pentru orice informaţie cu privire la persoana în cauză apelaţi numărul unic de urgenţă 112 sau Penitenciarul Arad, la numărul de telefon 0257 212 661, 0752 090 234", a mai informat Penitenciarul Arad.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici