Un europarlamentar român a fost ales preşedinte al Comisiei de industrie şi cercetare din PE

Europarlamentarul PNL Cristian Buşoi a fost ales, miercuri, în funcţia de preşedinte al Comisiei pentru industrie, cercetare şi energie din Parlamentul European (ITRE), a declarat liberalul pentru MEDIAFAX.

757 afișări
Imaginea articolului Un europarlamentar român a fost ales preşedinte al Comisiei de industrie şi cercetare din PE

Un europarlamentar român a fost ales preşedinte al Comisiei de industrie şi cercetare din PE

Comisia ITRE din Parlamentul European a fost condusă de Adina Vălean, care a fost numită recent în funcţia de comisar european pentru Transporturi.

Cristian Buşoi este membru şi în comisia pentru afaceri economice şi monetare din Parlamentul European.

Liberalul face parte, totodată, din delegaţia pentru relaţiile cu ţările din Asia de Sud-Est şi cu Asociaţia Naţiunilor din Asia de Sud-Est (ASEAN).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici