Un fost ministru regretă portofoliul ocupat în Guvernul Cioloş: Am greşit acceptând să stau în guvern tehnocrat

Fostul ministru al Justiţiei, Raluca Prună, anunţă că regretă faptul că a acceptat să stea în guvern tehnocrat şi spune că se gândeşte serios să candideze numai şi pentru a răspunde celor care susţin că a avut un cuvânt de spus în ceea ce priveşte raportul MCV.

6922 afișări
Imaginea articolului Un fost ministru regretă portofoliul ocupat în Guvernul Cioloş: Am greşit acceptând să stau în guvern tehnocrat

Fostul ministru care regretă portofoliul din Guvernul Cioloş: Am greşit acceptând să stau în guvern tehnocrat

"Pe culmile manipulării. Dacă nu stiati, sunt autoarea raportului MCV, e scris de mine😜 Sau ca sa citez exact din exprimarea voit pretenţioasa, in fapt imbecila de-a dreptul, a unuia care cică a fost demnitar al statului roman (bietul stat), sunt ‘amprenta raportului MCV 2018’. Whatever this is. Istoricii analfabetismului funcţional vor descifra asta când timpul va fi venit. Trebuie sa admit şi ca sunt nerecunoscatoare. Ca deşi m-a votat PSD in parlament acum 3 ani, o data cu tot guvernul Ciolos, sunt azi împotriva PSD. Fals, sunt împotriva hoţiei indiferent de partid. Dar admit ca am greşit, acceptând sa stau intr-un guvern tehnocrat când de fapt trebuia sa avem anticipate. Am ajutat prin munca mea PSD sa îşi revină şi sa câştige alegerile. Asta este crucea pe care eu şi alţii din acel guvern o purtam. Nu mai pun la socoteala ca am contribuit efectiv la alegeri libere in 2016, nefraudate. Am dat viza de legalitate pe un act pe care apoi PSD l-a aruncat la gunoi", scrie Raluca Prună, pe Facebook.

Fostul ministru al Justiţiei spune că se gândeşte "serios" să candideze pentru că "ar fi păcat sa nu venim şi noi ăştia de pe strada ca sa arătam ca suntem mult mai buni"

"In rest, o manipulare atât de proasta numai in versiunea istoriei scrisă pentru idioţi mai poţi întâlni. Pentru cei cu măcar 1 sinapsa, raportul MCV e adoptat de colegiul de comisari. Adică de 28 de demnitari, numiti comisari, din 28 de state membre care compun Uniunea azi. Inclusiv din România din care avem un comisar numit de PSD - pentru rigoare. Acestea fiind spuse, ar trebui sa fiu incantata. Postul de televiziune care lansează asemenea enormităţi şi petrece minute in şir de antena sa discute despre cum am scris eu raportul MCV îmi face de fapt campanie gratis. Şi ma face sa cred ca trebuie sa candidez. Ma gândesc serios. Măcar ca sa am timp de antena si sa ma uit in ochii lor sa le spun ce cred despre cei ca ei care au adus ţara asta in genunchi şi fără repere morale. In plus, e asa de mare ticăloşia in main streamul politicii dominante din România, ca ar fi păcat sa nu venim şi noi ăştia de pe strada ca sa arătam ca suntem mult mai buni. Din toate punctele de vedere", a mai scris Raluca Prună.

Raluca Prună a fost ministrul Justiţiei din 17 noiembrie 2015 până la încheierea mandatului în urma alegerilor din decembrie 2016.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici