Un fost premier anunţă că va reveni în PSD

Sorin Grindeanu, prezent la Conferinţa de Alegeri de la PSD Olt, a spus că va reveni în PSD, într-un „proiect extrem de serios”.

1239 afișări
Imaginea articolului Un fost premier anunţă că va reveni în PSD

Un fost premier anunţă că va reveni în PSD

„Eu voi reveni în politica PSD într-un proiect extrem de serios al PSD, un proiect extrem de serios pentru ţară. Nu voi ţine isonul unor proiecte personale ale lui x, y, indiferent cum se cheamă acea persoană. Dacă lucrurile acestea se vor întâmpla, am fost om de stânga, sunt şi voi fi om de stânga şi voi reveni în PSD”, a spus Grindeanu la Conferinţa de Alegeri.

În plus, Grindeanu le-a spus celor prezenţi că „figurile uzate ale PSD” trebuie să facă un pas în spate: „Nu să plece, să facă un pas în spate”.

În decembrie, Sorin Grindeanu declara, pentru MEDIAFAX, că se va gândi „foarte serios” la invitaţia de a se reîntoarce în partid, lansată de PSD Timiş.

„Eu de doi ani şi jumătate nu am mai fost în sediul PSD Timiş. Pe mine m-a onorat invitaţia lor. M-am dus şi pentru a îmi arăta mulţumirea mea pentru oamenii care au fost alături de mine acum doi ani şi jumătate. PSD Timiş, acum doi ani şi jumătate, a fost probabil prima organizaţie care a tras un semnal de alarmă şi a spus că PSD ar trebui să se reîntoarcă la o cale corectă, că PSD poate şi-a uitat menirea şi că ar trebui respectată democraţia internă de partid. Probabil că asta au vrut şi astăzi să îmi transmită foştii mei colegi. Am fost destul de emoţionat. Aş face o recomandare conducerii centrale a partidului. Să ţină cont de organizaţia din Timiş pentru că este o filială cu personalitate şi care a avut tăria să spună «stop». Era timpul să se spună «stop» şi poate că istoria era cu totul alta astăzi”, spunea atunci Grideanu.

Reacţia a venit în contextul în care Sorin Grindeanu a participat atunci la o şedinţă extinsă a organizaţiei PSD Timiş, ocazie cu care foştii colegi de partid i-au adresat invitaţia de a se reînscrie în formaţiune, a anunţat liderul filialei din Timiş, Alfred Simonis.

În anul 2017, fostul premier Sorin Grindeanu a fost exclus din PSD. Acesta conducea organizaţia social-democrată din Timiş. În noiembrie 2017, el a fost numit în funcţia de preşedinte al ANCOM. Mandatul său expiră în anul 2023.

Foto: 123RF

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
grindeanu,
psd,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici