Un general pensionar a fost suspendat din funcţia de consilier militar după ce a criticat-o pe Prima Doamnă a Americii pe Twitter

Armata SUA transmite că un general pensionar de trei stele a fost suspendat din funcţia de consilier militar.

6096 afișări
Imaginea articolului Un general pensionar a fost suspendat din funcţia de consilier militar după ce a criticat-o pe Prima Doamnă a Americii pe Twitter

Hepta

Un general d pensionat e trei stele a fost suspendat din funcţia sa de consilier al ofiţerilor în serviciu activ, a declarat sâmbătă o purtătoare de cuvânt a armatei.

Suspendarea a survenit în urma unor rapoarte conform cărora contul său de socializare conţinea un comentariu critic la adresa primei doamne Jill Biden, transmite Independent

Locotonentul general în retragere Gary Volesky era  un expert înalt, calificat ca mentor senior, când a fost suspendat de locotonentul general Theodore Martin, general comandant al Centrului de Arme Combinate, potrivit unei declaraţii a purtătorului de cuvânt al Armatei, Cynthia O. Smith. Ea nu a oferit un motiv clar pentru suspendare şi nici alte detalii. 

USA Today a raportat că un cont de Twitter sub numele lui Volesky conţinea un răspuns la o declaraţie a primei doamne în urma acţiunii Curţii Supreme de luna trecută de a anula decizia privind drepturile la avort Roe v. Wade.

„De aproape 50 de ani, noi, femeile, avem dreptul să luăm decizii cu privire la corpurile noastre. Astăzi, acest drept ne-a fost furat”, a comentat Jill Biden.

Gary Volesky a postat un răspuns la comentariul Primei Doamne legat de avort: „Mă bucur să văd că în sfârşit ştii ce este o femeie”. Tweetul a fost şters ulterior.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici