Un liberal acuză că unii colegi care au fondat fostul USL, "cea mai toxică alianţă politică", vor să îl înlăture

Fostul secretar executiv al PNL, Radu Carp, susţine, într-o postare pe Facebook, că liberalii care au fondat USL, "cea mai toxică alianţă politică din România după 1989", vor să îl îndepărteze din partid şi "le mulţumeşte" acestora că nu l-au invitat la Consiliul Naţional de sâmbătă.

599 afișări
Imaginea articolului Un liberal acuză că unii colegi care au fondat fostul USL, "cea mai toxică alianţă politică", vor să îl înlăture

Un liberal acuză că unii colegi care au fondat fostul USL vor să îl înlăture

CITEŞTE CONTINUAREA ÎN PAGINA 2

"Îi felicit pe colegii din PNL care au organizat evenimentul politic de astăzi, îi asigur de întreagă mea susţinere şi cred cu fermitate în întărirea parteneriatului cu preşedintele Iohannis ca soluţie pentru România. Le mulţumesc de asemenea pentru faptul că nu m-au invitat la acest eveniment, dându-mi ocazia să fiu alături de familie şi să cunosc mai bine problemele celor dragi. Le transmit felicitări tuturor celor care au coordonat această campanie discretă dar eficientă de îndepărtare a mea, au acţionat profesionist şi cu succes. Îi vedeţi zilnic împărţind zâmbete sau mimînd sobrietatea. Îi cunoaşteţi. Nu sunt mulţi dar nici nu acţionează la vedere. Ei au fondat USL, cea mai toxică alianţă politică din România după 1989", a scris secretarul executiv al PNL, Radu Carp, pe Facebook.

Acesta mai precizează că nu va ceda presiunilor şi nu va face "niciun compromis faţă de valorile" în care crede.

"Îi asigur însă pe toţi cei din interiorul PNL care nu agrează stilul meu frontal de opoziţie la adresa PSD că a acţiona împotriva unui singur om care nu se bazează pe nimic în afară de propriile-i puteri este un gest care dezonorează. De fapt, victoria unui grup asupra unui om nu înseamnă oare un eşec pentru acel grup, pe planul mai amplu al moralităţii publice? Vă asigur pe toţi cei care urmăriţi activitatea mea publică de faptul că nu voi ceda la nicio presiune şi nu voi face niciun compromis faţă de valorile în care cred-sunt un luptător de cursă lungă şi am învăţat să îmi apăr libertatea de gândire", a completat Radu Carp.

 

Citește mai departe:

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Citește mai departe:

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici