Un membru PSD îl sfătuieşte pe Ponta să nu vină de Ziua Unirii în Iaşi fiindcă ar putea fi fluierat

Un membru al filialei ieşene a PSD îl sfătuieşte pe Victor Ponta să nu vină sâmbătă la Iaşi, de Ziua Unirii, pe motiv că ar putea fi fluierat de mulţime, reprezentantul PSD susţinând că prezenţa premierului în oraş este inoportună întrucât Guvernul nu a sprijinit suficient această zonă a ţării.

393 afișări
Imaginea articolului Un membru PSD îl sfătuieşte pe Ponta să nu vină de Ziua Unirii în Iaşi fiindcă ar putea fi fluierat

Un membru PSD îl sfătuieşte pe Ponta să nu vină de Ziua Unirii în Iaşi fiindcă ar putea fi fluierat

Ionuţ Ştefanovici, membru PSD Iaşi de câţiva ani, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX că speră ca premierul Victor Ponta să nu vină sâmbătă la Iaşi, la manifestările de Ziua Unirii, pentru a nu risca să fie fluierat de către ieşeni.

Ştefanovici afirmă că "fluierăturile de Iaşi cântăresc foarte greu în cariera unui politician", el amintind de ceea ce s-a petrecut pe 24 ianuarie 2011 în Piaţa Unirii din Iaşi, când Traian Băsescu a fost huiduit copios, inclusiv în momentul în care s-a intonat imnul de stat sau când au fost depuse coroane de flori.

"Prezenţa domnului Ponta la Iaşi este cu totul inoportună la acest moment. De ce să nu recunoaştem că ieşenii îl aşteaptă pe preşedintele României? Mai mult, prezenţa domnului Ponta la Iaşi pe 24 ianuarie ne va pune pe toţi într-o poziţie ingrată. Este acea rudă care ne-a făcut de ruşine şi cu care acum nu vrem să ne afişăm”, a spus Ştefanovici.

Reprezentantul PSD invocă faptul că Iaşiul a avut o slabă reprezentare la nivel guvernamental în timpul guvernării Ponta şi că actualul Executiv nu a sprijinit suficient proiectele oraşului.

"Ostilitatea de care va avea parte Victor Ponta va fi pe deplin îndreptăţită. De data asta, nu o vom putea acoperi cu aplauze”, a mai precizat Ştefanovici, care a mai spus că nu înţelege de ce şeful PSD Iaşi, Gheorghe Nichita, l-a sfătuit pe Ponta să vină la Iaşi pe 24 ianuarie.

Întrebat cum comenteză afirmaţiile colegului său de partid, Gheorghe Nichita, lider al PSD, a spus, miercuri, într-o conferinţă de presă, că nu vrea să comenteze "aberaţii”.

"Eu nu comentez aberaţii. Mi-a dat şi mie nişte mesaje de-a lungul timpului, omul acesta cred că are multe probleme personale şi frustrări. I-am întins mâna de două ori în viaţă, ca să aibă o bucată de pâine", a afirmat Gheorghe Nichita.

Deputatul PNL Costel Alexe declara, în urmă cu o săptămână, că premierul Victor Ponta nu ar trebui să vină la Iaşi, de Ziua Unirii, motivând că Guvernul a condamnat regiunea de nord-est la sărăcie prin blocarea construcţiei autostrăzii Moldova-Transilvania.

Primarul Iaşiului, Gheorghe Nichita, a făcut un apel, miercuri, către partidele politice să nu politizeze manifestările ce vor fi organizate sâmbătă la Iaşi, de Ziua Unirii, motivând că trebuie să existe respect faţă de simbolurile naţionale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici