Un nepot al preşedintelui John F. Kennedy vrea să-l înfrunte pe Joe Biden la alegerile din 2024

  • Robert F. Kennedy Jr., fiul lui Robert F. Kennedy (care a fost asasinat în 1968 de către un palestinian) se gândeşte să candideze pentru preşedinte în 2024, provocându-l pe Biden pentru nominalizarea democrată.
  • Unchiul său, John F. Kennedy, a fost cel de-al 35-lea preşedinte al Statelor Unite din 1961, fiind asasinat în 1963 la Dallas, Texas, de către un veteran american cu simpatii sovietice, Lee Harvey Oswald.
  • Nu este membru de partid, fiind de profesie un avocat şi autor american de mediu, cunoscut pentru promovarea propagandei anti-vaccin şi a teoriilor conspiraţiei .
2144 afișări
Imaginea articolului Un nepot al preşedintelui John F. Kennedy vrea să-l înfrunte pe Joe Biden la alegerile din 2024

Sursa Foto - Wikipedia Commons - Marianne Williamson, Joe Biden, Robert Kennedy jr.

„Soţia mi-a dat undă verde”, a spus RFK Jr. despre potenţiala sa candidatură la preşedinte în 2024.

Robert F. Kennedy Jr. se gândeşte să candideze pentru preşedinţie în 2024, provocându-l pe preşedintele Biden pentru nominalizarea democrată şi spune că soţia lui aprobă, a declarat el vineri în faţa unei mulţimi din New Hampshire. 

Kennedy, fiul regretatului senator Robert F. Kennedy şi nepotul regretatului preşedinte John F. Kennedy, se descrie pe sine ca un democrat de-o viaţă, dar a fost criticat pentru activismul său împotriva vaccinului COVID-19, transmite Fox News

Avocatul susţine că vaccinurile provoacă autism la minori din 2005 şi a înfiinţat Children's Health Defense, un grup de propagandă anti-vaccin, potrivit Scientific American.  

Joe Biden mai are încă un candidat serios pentru alegerile primare -  Marianne Williamson, care este scriitoare, membru al Partidului Democrat, lider spiritual şi activist politic, potrivit Politico. Ea îşi va anunţa candidatura oficial sâmbătă, pe 4 martie. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici