Un oficial rus îl critică pe preşedintele Ucrainei: Dorinţa lui Zelenski de a se întâlni doar cu Vladimir Putin este doar „un efort de PR”

Diplomatul rus la ONU Dmitry Polyansky critică încercările şi cererile preşedintelui ucrainian Volodimir Zelenski de a avea o întâlnire de pace cu Putin. „Este clar un efort pur de PR” (public relations n.red.), crede oficialul rus.

665 afișări
Imaginea articolului Un oficial rus îl critică pe preşedintele Ucrainei: Dorinţa lui Zelenski de a se întâlni doar cu Vladimir  Putin este doar „un efort de PR”

FOTO Dmitry Polyansky/ Twitter

Dmitry Polyansky încearcă să joace cartea înţeleptului, uitând însă că Rusia nu şi-a ţinut cuvântul dat în timpul negocierilor de pace şi nu a oprit focul în regiunile ucrainiene unde se deschideau coridoare umanitare. 
 
„Oamenii care n-au habar, nu înţeleg că negocierile trebuie pregătite temeinic, agenda discuţiilor trebuie agreată de ambele părţi şi deja să fi fost terminată munca de teren a echipelor de experţi. Altfel, sunt inutile discuţiile”, a declarat Polyansky, în cadrul unei emisiuni live ruse, informează agenţia de ştiri rusă TASS
 
În plus, Polyansky apără Rusia şi spune că partea ucrainiană a fost cea care a îngheţat negocierile de pace. „Am făcut câteva propuneri Ucrainiei la care încă aşteptăm răspuns de ceva timp”. 
 
După trei luni de război, Rusia continuă să spună una şi să facă alta. Rundele de negocieri dintre Ucraina şi Rusia nu au avut efectul scontat, însă Zelenski se declară încă deschis la discuţii dacă Putin ar accepta să oprească invazia.
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici