Un partid condiţionează susţinerea viitorului guvern de o ordonanţă de urgenţă pentru alegerea primarilor în două tururi

Liderul deputaţilor PMP, Marius Paşcan, a declarat, joi, după consultările de la Cotroceni, că PMP va renegocia promovarea prin ordonanţă de urgenţă a alegerii primarilor în două tururi de scrutin, fiind o condiţie pentru susţinerea viitorului Guvern.

1546 afișări
Imaginea articolului Un partid condiţionează susţinerea viitorului guvern de o ordonanţă de urgenţă pentru alegerea primarilor în două tururi

Un partid condiţionează susţinerea viitorului guvern de o OUG pentru alegerea primarilor în două tururi

„În ceea ce priveşte învestiea guvernului vom negocia din nou pentru a impune promovarea prin ordonantă de urgenţă a alegerii primarilor în două tururi de scrutin”, a anunţat Paşcan, după consultările de la Cotroceni.

Klaus Iohannis discută, joi, la Cotroceni, cu liderii de partide, pentru desemnarea unui nou Guvern.

Astfel, la ora 12:00, şeful statului a discutat cu reprezetanţii PNL, PSD, USR, UDMR şi PMP. La consultări urmează Pro România, dar şi cu grupul minorităţilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
pmp,
oug,
moţiune

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici