Un pasager al avionului cu care Boc a mers la Oradea i-a bătut acestuia obrazul pentru întârziere

Un pasager al cursei Tarom cu care Emil Boc a mers, miercuri seară, de la Bucureşti la Oradea, i-a bătut premierului obrazul în semn de nemulţumire că avionul a decolat cu întârziere din cauza unor membri ai delegaţiei care îl însoţeau pe Boc, susţine deputatul PSD Ioan Roman.

928 afișări
Imaginea articolului Un pasager al avionului cu care Boc a mers la Oradea i-a bătut acestuia obrazul pentru întârziere

Un pasager al avionului cu care Boc a mers la Oradea i-a bătut acestuia obrazul pentru întârziere (Imagine: Mediafax Foto)

"Vrând să pară popular, domnul Boc nu a luat microbuzul pentru VIP de la terminalul de îmbarcare şi s-a urcat în microbuzul cu care se îndreptau spre avion pasagerii de rând. În microbuz, un bărbat cu barbă, în jur de 50 - 55 de ani, i-a bătut obrazul lui Boc în semn că asta este nesimţire. Premierul s-a uitat spre bărbat, dar nu a avut replică şi şi-a întors privirea spre direcţia opusă", a declarat corespondentului MEDIAFAX deputatul PSD Bihor Ioan Roman, care a călătorit cu acelaşi avion în care se afla delegaţia PDL.

Roman a afirmat că pasagerii au fost nemulţumiţi că avionul a trebuit să decoleze cu o întârziere de aproximativ 50 de minute, deoarece au întârziat la aeroport Elena Udrea, Roberta Anastase şi Anca Boagiu.

"Noi eram la avion când pe pistă se deplasa cu noi cu viteză microbuzul VIP în care se aflau doamnele Udrea, Anastase şi Boagiu", a spus Roman.

El a adăugat că pasagerii au fost nemulţumiţi şi de faptul că au fost obligaţi să renunţe la locurile pentru care aveau bilete astfel încât să fie mutaţi în partea din faţă a aeronavei, iar delegaţia PDL să ocupe locurile din spate, iar între pasagerii obişnuiţi care aveau bilete cumpărate din timp şi membrii PDL a fost instituită o zonă de siguranţă de trei rânduri de scaune în stânga şi în dreapta culoarului.

Premierul Emil Boc a venit, miercuri seară, la Oradea, pentru a-şi prezenta moţiunea pentru candidatura la conducerea PDL în faţa a aproximativ o sută de membri ai PDL Bihor, preşedinţi de organizaţii şi reprezentanţi ai Biroului Permanent Judeţean, adunaţi în sala mare a Prefecturii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici