Un primar din Prahova doarme cu poza Elenei Udrea sub pernă

Primarul comunei prahovene Măgurele, Ion Apostolescu, i-a declarat, vineri, Elenei Udrea, în faţa membrilor prezenţi la Conferinţa Judeţeană de alegeri, de la Ploieşti, că doarme cu fotografia acesteia sub pernă, pentru că de ea depinde realizarea unui proiect.

486 afișări
Imaginea articolului Un primar din Prahova doarme cu poza Elenei Udrea sub pernă

Un primar din Prahova doarme cu poza Elenei Udrea sub pernă (Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Preşedintele PDL Prahova, Roberta Anastase, i-a cerut primarului Apostolescu să o prezinte celor prezenţi la Conferinţă pe Elena Udrea, aflată, alături de Emil Boc şi alţi lideri DL, printre invitaţi.

"Vă rog să prezentaţi invitatul următor aşa cum aţi făcut-o în faţa mea, domnule primar. Haideţi, să fim sinceri cu colegii noştri, nu am avut niciodată ceva de ascuns", i-a spus Anastase lui Apostolescu, în aplauzele celor prezenţi.

Primarul a anunţat, de la microfon, prezenţa Elenei Udrea la eveniment: "Aş vrea în mod deosebit să anunţ cu deosebit respect prezenţa la lucrări a doamnei ministru Udrea Elena".

Preşedintele PDL Bucureşti s-a sculat în picioare, iar democrat-liberalii aflaţi în sală au aplaudat.

Primarul a spus, la microfon, că vrea să îi facă o destăinuire Elenei Udrea: "Permiteţi-mi, doamnă ministru, să vă fac o destăinuire, doar dumneavostră. Eu dorm cu poza dumneavoastră sub pernă". Cei prezenţi au izbucnit din nou în aplauze.

Apostolescu a spus că face acest lucru dintr-un motiv care nu-i face soţia geloasă, şi anume acela că de ministrul Elena Udrea depinde construirea unui cămin cultural la Măgurele. El i-a explicat ministrului Dezvoltării Regionale că de ea depinde aprobarea unui proiect privind construirea unui cămin cultural în comuna Măgurele, un proiect de care locuitorii comunei au mare nevoie.

La rândul său, Elena Udrea i-a mulţumit primarului: "Recunosc că la început eram oareşce emoţionată auzind despre ce se întâmplă, dar presupun că dacă ăsta e motivul, sunt mulţi primari care au undeva, prin birou măcar, fotografia mea cu un memoriu în mână".

Afirmaţia primarului a provocat reacţii în rândul celor peste 750 de delegaţi care participă la alegerile din PDL Prahova. Unii dintre cei prezenţi au spus, râzând, că dacă ar fi ca toţi primarii care au proiecte depuse la Ministerul Dezvoltării Regionale să procedeze precum cel din Măgurele, mulţi dintre edilii din România ar dormi cu poza ministrului sub pernă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici