Un primar PSD din Gorj, dezamăgit de politică, a demisionat: „Când ajung la putere, uită” / Edilul s-a întors la vechea lui meserie

  • Primarul comunei Licurici, judeţul Gorj, Liviu Drăgulescu, a demisionat din funcţie după 12 ani de mandat.
  • Fostul edil s-a întos la profesia de medic veterinar.
  • Drăgulescu se declară dezamăgit de politică.
2366 afișări
Imaginea articolului Un primar PSD din Gorj, dezamăgit de politică, a demisionat: „Când ajung la putere, uită” / Edilul s-a întors la vechea lui meserie

Un primar PSD dezamăgit de politică a demisionat: „Când ajung la putere, uită” / Edilul s-a întors la vechea lui meserie

Liviu Drăgulescu a declarat, pentru MEDIAFAX, că a decis să plece din primărie atât din cauza situaţiei politice actuale, cât şi pentru că nu reuşea să mulţumească toţi localnicii.

Edilul a revenit la prima meserie, aceea de medic veterinar, în două localităţi, cea pe care a condus-o din 2008 şi în Hurezani, unde are şi cabinetul.

„Am plecat de bunăvoie. Nu se naşte niciun primar pe scaunul de primar. A fost o oportunitate pentru mine, am licitat două circumscripţii şi atât. Sunt medic veterinar din 1991, nu se uită meseria. Am lucrat până în 2008, când am luat primar. Unii dintre localnici au fost foarte bucuroşi, tot aproape de ei voi fi, nu m-au mai văzut de mult, nu au mai avut medic. Sunt bucuroşi, că nu mai sunt nici medici, nici tehnicieni,dacă suntem prost plătiţi, subvenţiile sunt micuţe. Ca medic, sunt mai mulţumiţi. Nu pleacă niciunul supărat. La primărie când vin doi cu probleme, cel puţin unul pleacă supărat. Aici ce câştigi, acela e salariul, nu sunt bugetar, sunt privat, deci trebuie să alerg după bani, să muncesc. Am cabinetul meu la Hurezani”, a spus Liviu Drăgulescu, fostul edil al comunei Licurici.

Acesta se declară dezamăgit de situaţia politică.

„Nu aveam de gând să mai candidez. Nu vedeţi ce se întâmplă la nivel naţional? Se răsfrânge asupra noastră, jos. Ştiţi care e cel mai bun guvern la noi, în România? Cel care e în opoziţie. Vorbeşte exact despre ce are românul nevoie. Când ajunge la putere, uită! Se ocupă de alte prostii. Şi toate partidele fac aşa. Deocamdată sunt la PSD, dar nu ştiu dacă voi rămâne pe listă. O să mai trec pe la primărie, dar ca orice om, sunt şi eu cetăţean”, a adăugat Drăgulescu.

Un alt motiv care l-a determinat să plece de la primărie a fost legat de o problemă cu care se confruntă mulţi dintre localnici, fondul funciar, şi pe care nu a reuşit să o rezolve: „Am lăsat primăria în regulă. Probleme sunt cu fondul funciar, noi nu putem să-i mai punem pe oameni în posesie. Prin hotărâri definitive şi irevocabile am ajuns să nu putem să le punem în posesie, pentru faptul că e o decizie a Curţii Constituţionale prin care pădurea e trecută în domeniul public al statului român. Am ajuns să nu putem să punem în posesie şi să plătim bani din buzunar. (...) Orice primar se confruntă cu aşa ceva”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
primar,
demisie,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici